HomeHL-9Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 23χρονος για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 23χρονος για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Μετά την απολογία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 23χρονος, που συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες στο Αιγάλεω στην Αθήνα κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε ποδοσφαιρικό αγώνα και κατηγορείται ότι συμμετείχε στη δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ τον περασμένο Ιανουάριο στην περιοχή της Ρογδιάς Ηρακλείου.

Σε βάρος του 23χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και όπως φαίνεται δεν κατάφερε να πείσει τις εισαγγελικές αρχές, παίρνοντας τελικά το δρόμο για τη φυλακή.

Όπως είχε προκύψει από την αστυνομική έρευνα για τη δολοφονία του επιχειρηματία, ο εν λόγω άνδρας είχε ταξιδέψει στην Κρήτη εκείνες τις ημέρες.

Επίσης κατηγορούμενοι για τη δολοφονία ήταν αρχικά ο 34χρονος συνέταιρος του άτυχου επιχειρηματία, στον οποίο χρωστούσε 14.000 ευρώ, ο 25χρονος φίλος του και δύο ακόμη γυναίκες.

Ο 34χρονος στις μετέπειτα καταθέσεις του κατονόμασε ως συνεργό του και τον 23χρονο, τον οποίο είχε πληρώσει για να εκφοβίσει το θύμα και ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου όταν μετέφεραν το πτώμα στο ρυάκι.

Ο 23χρονος είχε επιστρέψει στην Αθήνα συνταξιδεύοντας μαζί με τον 25χρονο και την σύντροφό του, οι οποίοι είχαν συλληφθεί αρχικά, ενώ ο ίδιος ήταν αναζητούμενος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση