HomeHL-SportsΜε Μπόατενγκ στις Σέρρες ο ΟΦΗ, χειρουργήθηκε ο Φαζός

Με Μπόατενγκ στις Σέρρες ο ΟΦΗ, χειρουργήθηκε ο Φαζός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε ο Γκανέζος * Επιτυχής η επέμβαση στον άτυχο κεντρικό αμυντικό * Με τις αναμενόμενες απουσίες στις Σέρρες οι Κρητικοί

Τη σύντομη προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό τη Μεγάλη Τετάρτη (15.00) ολοκλήρωσε τη Μεγάλη Τρίτη  ο ΟΦΗ.

Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά και ο Μπόατενγκ, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και είναι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Φαζός και Κοιλιάρας, οι τιμωρημένοι Αντουκόρ και Μιλοδάβλιεφ, καθώς και οι νεαροί Κοντογιάννης και Μανιαδής.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Στρέζο, Δερμιτζάκη, Κιάσσο, Κώτσιο, Κομεσίδη, Βαλλιάνο,Παντίδο, Μητρόπουλο, Νάστο, Μπουρσέλη, Χαντί, Πουρτουλίδη, Μπόατενγκ, Όγκμποε, Βουό,Βρεττό, Πάγκαλο, Μάνο.

Επιτυχής η επέμβαση στον Φαζό

Παράλληλα, τη Μεγάλη Τρίτη πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και ο Μανώλης Φαζός μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του πόδι.

Η επέμβαση πήγε πολύ καλά, με την ΠΑΕ να είναι φυσικά στο πλευρό του και να του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ, στόχος είναι ο 22χρονος να επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις από τον Αύγουστο.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Σε επιτυχημένη επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό του δεξιού του ποδιού, υποβλήθηκε ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ , Μανώλης Φαζός.

Σύμφωνα με τον γιατρό του ΟΦΗ, χειρούργο-ορθοπεδικό Γιώργο Στεφανουδάκη, η επέμβαση πήγε πολύ καλά. Στον παίκτη του ΟΦΗ έγινε αποκατάσταση με μόσχευμα από τους οπίσθιους μοιριαίους, ενώ παράλληλα έγινε και έκχυση PRP, για να μειωθεί ο χρόνος της αποθεραπείας του αθλητή.

“Στόχος μας είναι ο Φαζός, να μπορέσει τον Αύγουστο να ξεκινήσει την προπόνηση και να λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας μας για την επόμενη χρονιά.

Πήγαμε πολύ καλά και πιστεύουμε ότι ο στόχος που βάλαμε χρονικά για την επιστροφή του αθλητή θα επιτευχθεί” ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Γιώργος Στεφανουδάκης, ο οποίος στην επέμβαση είχε την πολύτιμη συνδρομή του γιατρού του Εργοτέλη, Σήφη Χριστοφοράκη, αλλά και του ορθοπεδικού Γιάννη Αγγελιδάκη.

Η επέμβαση έγινε στην Interclinic με όλα τα μέσα της τελευταίας ιατρικής τεχνολογίας που διαθέτει.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με ανακοίνωση της ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τον Γιώργο Στεφανουδάκη και την Interclinic.

Ενώ εύχεται στον Μανώλη Φαζό, καλή ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

“Μάνο, σιδερένιος! Τον Αύγουστο θα είσαι και πάλι στον φυσικό σου χώρο. Στο γήπεδο!” αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925».

Διαφήμιση
Διαφήμιση