HomeHL-9Το ανακαινισμένο ΣΤ’ ΚΕΠΑ επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Το ανακαινισμένο ΣΤ’ ΚΕΠΑ επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Στο πλαίσιο ανακαίνισης των δημοτικών παιδικών σταθμών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ΣΤ΄ ΚΕΠΑ Ηρακλείου επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, προκειμένου να ευχηθεί Καλή Ανάσταση στα παιδιά και τις δασκάλες τους.

f1

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) Γιώργο Βουρεξάκη και την αντιπρόεδρο Μαρία Κασσωτάκη, μίλησε με την διευθύντρια του ΣΤ’ ΚΕΠΑ Δώρα Κορνηλάκη και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα έργα που πραγματοποίησε πρόσφατα στον σταθμό ο Οργανισμός, με την προσθήκη ειδικού τάπητα και άλλες παρεμβάσεις, βελτιώνοντας τον προαύλιο χώρο αισθητικά και κυρίως καθιστώντας τον σαφώς ασφαλέστερο και λειτουργικότερο.

f3

«Έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια ανακαίνισης των δημοτικών παιδικών σταθμών, η οποία σε πρώτη φάση περιλαμβάνει παρεμβάσεις και βελτιώσεις στους προαύλιους χώρους. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί με την ενεργειακή αναβάθμισή τους, μέσω ΕΣΠΑ. Θέλουμε παιδικούς σταθμούς πρωτίστως ασφαλείς, αλλά παράλληλα και όσο το δυνατόν πιο σύγχρονους και όμορφους, ούτως – ώστε τα παιδιά να περνούν τον χρόνο τους σε αυτούς δημιουργικά και ευχάριστα, δίχως να νιώθουν ότι βρίσκονται σε “κλουβιά”. Στο ΣΤ΄ ΚΕΠΑ οι παρεμβάσεις είναι εμφανείς και το ίδιο θα συμβεί και σε άλλους παιδικούς σταθμούς. Σκοπεύουμε μέχρι το τέλος της σεζόν να έχουν γίνει ουσιαστικές βελτιώσεις στους περισσότερους παιδικούς σταθμούς του Δήμου» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος.

f5

Διαφήμιση
Διαφήμιση