HomeΣΠΟΡΝτίνος Πάγκαλος: «Στόχος του ΟΦΗ το 8Χ8»

Ντίνος Πάγκαλος: «Στόχος του ΟΦΗ το 8Χ8»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ντίνος Πάγκαλος πέτυχε δύο γκολ το Σάββατο και με δηλώσεις του έστειλε μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΟΦΗ πως «να κάνουμε το οκτώ στα οκτώ και στο τέλος θα δούμε αν πετύχαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του έμπειρου επιθετικού στο gazzeta.gr:

Κώστα ο ΟΦΗ μετράει ένα τέσσερα στα τέσσερα, αλλά βρίσκεται πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Με 8 αγωνιστικές να μένουν, πιστεύεις πως υπάρχει ελπίδα;

«Αυτό που πιστεύω είναι πως εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που μας μένουν. Ως τώρα έχουμε κερδίσει τα 9 από τα 10 τελευταία ματς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να δούμε που βρισκόμαστε».

Επειδή τα πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από εσάς, σκέφτεστε πως μπορεί να κάνετε αυτό το σερί, αλλά να μην προλάβετε το τρένο της ανόδου;

«Όχι, δεν σκεφτόμαστε τις άλλες ομάδες, αλλά το να καταφέρουμε εμείς να κάνουμε το 8 στα 8 και στο τέλος θα δούμε όπως σου ανέφερα τι έχουμε πετύχει».

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με στόχο την άνοδο, αλλά έμεινε πολύ πίσω, τι έφταιξε;

«Νομίζω πως η τύχη έπαιξε σημαντικό ρόλο. Πολλά παιχνίδια χάθηκαν στις λεπτομέρειες, μπορούσαμε να τα έχουμε κερδίσει, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι μείναμε τόσο πίσω».

Από τα επόμενα παιχνίδια, υπάρχει κάποιο που θεωρείς πιο ξεχωριστό; Πιο κομβικό;

«Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά πραγματικά δεν ξεχωρίζω κάποιο παιχνίδι, είναι όλα τα ίδια για εμάς και τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο. Και είναι λογικό να είναι έτσι, καθώς τι να το κάνουμε να κερδίσουμε τον Άρη και τον Απόλλωνα εντός και την Λαμία εκτός και να μην κερδίσουμε ας πούμε τον Αχαρναϊκό»;

Πάμε τώρα στο τελευταίο ματς με τον Αγρότικο. Ένα ματς το οποίο κερδίσατε με άνεση και εσύ πέτυχες και δύο γκολ.

«Γενικά σαν ομάδα είχαμε μια πολύ καλή παρουσία. Καταφέραμε και πετύχαμε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και εκεί τελείωσε το ματς. Στο δεύτερο κάναμε διαχείριση γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Πανσερραϊκό, όπως δύσκολο θα είναι κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα. Θέλω να πω πως αφιερώνουμε τη νίκη στον Μάνο Φαζό που υπέστη ρήξη χιαστών και του ευχόμαστε να γυρίσει όσο γίνεται πιο γρήγορα και πιο δυνατός».

Με δεδομένη την διαφορά από την 2η θέση, πως είναι το κλίμα στην ομάδα; Υπάρχει πίστη για την άνοδο;

«Κανείς δεν λέει πως η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά από την άλλη το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και όλοι πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Δεν είναι εύκολο, εννοείται αυτό, αλλά όλοι είμαστε έτοιμοι να προσπαθήσουμε και με το παραπάνω για να τα καταφέρουμε».

Κλείνοντας θα ήθελες να δώσεις ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Θέλω να πω πως εμείς θα δώσουμε ότι, έχουμε και δεν έχουμε μέσα στο γήπεδο για να καταφέρουμε να κάνουμε το οκτώ στα οκτώ και στο τέλος θα δούμε αν πετύχαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που μας ακολουθεί παντού και αξίζει να πάρει μια τέτοια χαρά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση