HomeHL-9Συγκλονίζει η περιγραφή της εθελόντριας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Συγκλονίζει η περιγραφή της εθελόντριας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Στο Μαραθώνιο Δρόμου Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύσκολες ώρες περνάει η 39χρονη εθελόντρια που παρασύρθηκε από ηλικιωμένο οδηγό χθες το πρωί κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του Μαραθώνιου δρόμου Κρήτης (δείτε εδώ).

Το πρωτοφανές περιστατικό περιέγραψε στο zarpanews.gr η 39χρονη που έχει βγει από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια της, αλλά που πάντως εξαιτίας του χτυπήματος από το Ι.Χ του ηλικιωμένου δεν μπορεί να κινηθεί καθώς της έχει συστηθεί από τους γιατρούς να βρίσκεται σε πλήρη ακινησία.

Επισημαίνεται πως η κατάσταση για την νεαρή γυναίκα είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού είναι μητέρα τριών παιδιών με το ένα να είναι παιδί με ειδικές ανάγκες με ότι αυτό συνεπάγεται.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα λεγόμενα της εθελόντριας, το περιστατικό σημειώθηκε στην αρχή της οδού Κισσάμου όταν ο οδηγός του Ι.Χ αφού πέρασε την πρώτη απαγορευτική κορδέλα περνώντας παραμάζωμα την κοπέλα που βρίσκονταν στο σημείο η οποία ευτυχώς τον απέφυγε την τελευταία στιγμή, στην συνέχεια και επιχειρώντας να περάσει και από το δεύτερο σημείο, παρά τις απαγορεύσεις, χτύπησε την 39χρονη, τραυματίζοντας της κι ενώ εκείνη προσπαθούσε να τον σταματήσει.

Μάλιστα σύμφωνα με τις περιγραφές της γυναίκας, το αυτοκίνητο χτυπώντας την, την πέταξε στον αέρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση