HomeΕΛΛΑΔΑΚοριοί σε κόμματα και ΠΑΕ

Κοριοί σε κόμματα και ΠΑΕ

Στο μικροσκόπιο 51 κλήσεις από 13 διαφορετικές χώρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών αλλά και της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών βρίσκονται οι 51 κλήσεις με συνακροάσεις των τηλεφωνικών κέντρων του ΚΚΕ με το Ποτάμι, τον ΣΥΡΙΖΑ, την Ένωση Κεντρώων, τη Νέα Δημοκρατία αλλά και τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκος.

Σύμφωνα με την «Ελευθερία του Τύπου» το ζητούμενο είναι να εντοπιστούν τα κέντρα των 13 χωρών τα οποία οργάνωσαν τις συνακροάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το έγκλημα των υποκλοπών.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ολόκληρο το έγγραφο του πορίσματος της ΑΔΑΕ από το πρώτο στάδιο των υποκλοπών, τις επίμαχες ημερομηνίες κατά τις οποίες έγιναν οι κλήσεις αλλά και το τι προέκυψε από τους επιτόπιους ελέγχους στους παρόχους τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα μία κλήση τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 ο καλών μίλησε στην τηλεφωνήτρια όπως αποκάλυψαν τα στελέχη του ΚΚΕ στην ΑΔΑΕ.

Η εφημερίδα γράφει ότι το πόρισμα της ΑΔΑΕ σημειώνει ότι υπάρχει ένδειξη ότι χρησιμοποιήθηκε η τεχνική της παραποίησης προέλευσης τηλεφωνημάτων.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση