HomeHL-SportsΛεβαδειακός Ολυμπιακός 1-1

Λεβαδειακός Ολυμπιακός 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβολή πήρε η στέψη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς η ομάδα του Λεμονή άφησε βαθμούς την Κυριακή στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Λεβαδειακό για την 28η αγωνιστική της Super League, σώζοντας μάλιστα τον βαθμό στο τέλος χάρη σε γκολ του Καρντόσο (89′).

Οι Βοιωτοί, που εν τέλει δεν κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθεια που κανουν για τη σωτηρία τους, είχαν προηγηθεί στο 43ο λεπτό με τέρμα του Βασιλείου.

Οι «ερυθρόλευκοι», που παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους σπατάλησαν το πρώτο 45λεπτο κάνοντας μια μέτρια εμφάνιση και το πλήρωσαν στο 43΄ σε μια φάση που οι μέσοι και αμυντικοί του συναγωνίστηκαν σε λάθη: ο Μάρτινς πιέστηκε και γύρισε άσχημα προς τα πίσω, ο Νικολάου έδιωξε σουτάροντας πάνω στον… Ρέτσο, με την μπάλα να φτάνει στον Βασιλείου που έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη η είσοδος των Καμπιάσο και Μάριν έδωσε ενέργεια και πνοή στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχασε αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες ωστόσο δεν μετουσιώνονταν σε γκολ

Κι εκεί που φαινόταν ότι το παιχνίδι θα λήξει με νίκη των γηπεδούχων ήρθε ο Καρντόσο να γράψει το 1-1, ύστερα από έξοχη πάσα του Μπουχαλάκη στον Σεμπά και γύρισμα του τελευταίου στον Παραγουανό.

Κίτρινες:
Τριποτσέρης, Μεντί, Νιάσε – Ρέτσος, Καρντόσο

Λεβαδειακός (Δημήτρης Φαράντος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Βούρος (65΄ Μεντί), Μιλιάζες (90΄+2 Κουλιμπαλί), Νιάσε, Καραχάλιος, Τόνι Σίλβα, Καραμπουέ, Σουμπίνιο, Βασιλείου (84΄ Λάτσι)

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής):
Καπίνο, Παρέδες, Νικολάου, Ρέτσος, Σισοκό, Μπουχαλάκης, Μάρτιντς, Σεμπά, Ελιουνούσι (54΄ Καμπιάσο), Ντομίνγκες (54΄ Μάριν), Ανσαριφάρντ (46΄ Καρντόσο)

Διαφήμιση
Διαφήμιση