HomeHL-LifestyleΣάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη -Η προηγούμενη φορά που έφτασαν μια ανάσα από το γάμο

Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη -Η προηγούμενη φορά που έφτασαν μια ανάσα από το γάμο

Στις 3 Ιουλίου ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, όπως έχει γίνει γνωστό, μετά από 13 χρόνια σχέσης και τέσσερα παιδιά, στις 3 Ιουλίου, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ο γάμος ως διαδικασία ποτέ δεν με γοήτευε. Και δεν είμαι καθόλου αντισυμβατική. Είμαι πάρα πολύ συντηρητική. Μια πολύ κλασική μαμά και σύντροφος», είχε εξηγήσει η Κάτια Ζυγούλη δυο χρόνια πριν, μιλώντας στο People και ερωτώμενη, για πολλοστή φορά για το αν τελικά… θα το πάρει το αγόρι. «Τι θα πει τελικά “να παντρευτούμε, να πάμε στην εκκλησία”; Οι ψυχές μας είναι ένα και το αυτό. Απλά τώρα θα είναι αλλιώς γιατί θα συμμετάσχουν και τα παιδιά.

Και νομίζω πως ειδικά η Αναστασία έχει καταλάβει ότι θα γίνει μια οικογενειακή γιορτή και έχει ενθουσιαστεί πάρα πολύ, ονειρεύεται πως θα είναι η παράνυφός μας. Για τα παιδιά μπορώ να βρω κι ένα νόημα πιο ουσιαστικό», συμπλήρωνε αφήνοντας με τον τρόπο της να εννοηθεί ότι ο γάμος πλέον είναι στα σχέδιά τους.

sakis-katia1

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό People, λίγο νωρίτερα, το  Σεπτέμβριο του 2014, στη βάφτιση της Αριάδνης στην οικία Βαρδινογιάννη στην Ερμιόνη και υπό την παρότρυνση του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη βρέθηκαν πιο κοντά στο γάμο από ποτέ. Ο Σάκης είχε τις βέρες έτοιμες ώστε να συνδυαστεί η βάφτιση της Αριάδνης με το γάμο τους. Τελικά, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, δεν θέλησε να στερήσει στην Κάτια όλη την εμπειρία για την προετοιμασία του μυστηρίου του γάμου, ούτε να της στερήσει την εμπειρία να είναι αυτή η πρωταγωνίστρια. Και φυσικά να μην μοιραστεί ο χρόνος σε δύο μυστήρια.

Ωστόσο, τότε της έδωσε το  δαχτυλίδι και της έκανε και την πρόταση γάμου. Και ήταν τότε που η Κάτια είπε το πολυπόθητο «Ναι» και στα σχέδιά τους ήρθε και ο γάμος.

sakis-katia3

Το σχέδιο, όμως, πήρε αναβολή, λόγω ενός εξαιρετικά ευχάριστου γεγονότος. Του ερχομού του τέταρτου παιδιού τους! Πέρυσι την Ανοιξη ήρθε στη ζωή ο νεαρότερος Ρουβάς. Η εγκυμοσύνη είχε κρατηθεί μυστική και όλοι το έμαθαν όταν η Κάτια Ζυγούλη ήταν οκτώ μηνών έγκυος. Οπως η ίδια είχε αποκαλύψει το είχε κρατήσει μυστικό ακόμη και από συγγενείς και φίλους.«Αυτή τη φορά ήθελα πολύ συνειδητά να το κρατήσουμε πιο “δικό μας”, να το ζήσουμε πιο ήρεμα ο Σάκης και εγώ. Δεν το ήξεραν οι γονείς μας, δεν το είχαμε πει στα παιδιά, δεν το ήξεραν οι φίλοι μας. Ήθελα να διαφυλάξω την ηρεμία στην καθημερινότητα όλων μας, πρώτα από όλα των παιδιών αλλά και τη δική μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Έτσι, πλέον, το ζευγάρι μετρά αντίστροφα το χρόνο για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με παρανυφάκια τα τέσσερα πανέμορφα παιδιά τους.

Το γάμο το ερχόμενο καλοκαίρι παραδέχτηκε η ίδια η Κάτια Ζυγούλη πριν λίγο καιρό λέγοντας ότι «Η πρόταση γίνεται κάθε χρόνο, αλλά ναι, θα το πάρω το αγόρι». Γιατί ναι ο Σάκης Ρουβάς της έκανε πρόταση γάμου κάθε χρόνο. «Κάθε χρόνο τής κάνω. Για όλη μου τη ζωή, μέχρι να την αποδεχτεί», έλεγε πάντα ο τραγουδιστής όταν τον ρωτούσαν…
bovary.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση