HomeHL-SportsΕρμής Ζωνιανών Πανθρακικός 2-1

Ερμής Ζωνιανών Πανθρακικός 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ερμής Ζωνιανών επικράτησε με 2-1 του Πανθηραϊκού

Στις νίκες έπειτα από τρία παιχνίδια επέστρεψε την Κυριακή ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας του Πανθηραϊκού με 2-1.

Από μία καλή στιγμή για κάθε ομάδα υπήρξε στο πρώτο εικοσάλεπτο με τα σουτ Ανυφαντάκη και τον Φύτρο, ωστόσο ο πρώτος ήταν εκείνος που έδωσε προβάδισμα στον Ερμή λίγο πριν από την ανάπαυλα.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 57’, με τον Γιόνδη να ισοφαρίζει με κεφαλιά. Οι Κρητικοί άγγιξαν το 2-1 στο 60’, όμως ο Ταβλαδωράκης αστόχησε σε πέναλτι.

Τελικά, το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 83’. Ο Ρόβας, εκτέλεσε νέο πέναλτι, ο Ζώντος απέκρουσε, αλλά ο άσος του Ερμή πήρε το ριμπάουντ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Ταβλαδωράκης, Πλουσής Β.(13′ Ρόβας), Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Φαμπίνιο, Πουλάκης, Πασιαλής(70’ Τοπούζης), Πλουσής Δ., Σκουτέλης (80’ Λαδιανός).

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Σαββίδης (85’ Παπίτσας), Λούκα, Φύτρος (80’ Συνολάκης), Λαχαρίδης, Γιόνδης, Κριτσάς, Περιαλής (50’ Μυρθιανός).

Διαφήμιση
Διαφήμιση