HomeΚΟΣΜΟΣΓεννητούρια… στον αέρα: Μωράκι γεννήθηκε στα 42.000 πόδια

Γεννητούρια… στον αέρα: Μωράκι γεννήθηκε στα 42.000 πόδια

Η μητέρα γέννησε όρθια το μωρό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

M΄έναν επιπλέον γλυκύτατο επιβάτη προσγειώθηκε αεροσκάφος τουρκικών αερογραμμών στην πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο.

Μία επιβάτης από τη Γουινέα με γαλλική υπηκοότητα άρχισε ξαφνικά να έχει πόνους τοκετού μία ώρα μετά την απογείωση του αεροσκάφους κι ενώ βρισκόταν πάνω από το Μαλί. Η 18χρονη Ντιάμπι Νάφι ενημέρωσε αμέσως το πλήρωμα του αεροσκάφους ότι ήταν εννέα μηνών έγκυος και ότι ξεκίνησαν οι ωδίνες. Κι όταν τελικά οι πόνοι έγιναν πιο έντονοι, η κοπέλα άρχισε να χοροπηδάει στο διάδρομο όπου και τελικά γέννησε ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν στα 42 χιλιάδες πόδια…

Μία αεροσυνοδός είπε ότι το πλήρωμα γνώριζε πως ήταν έγκυος όχι, όμως, ότι ήταν 9 μηνών.

«Η μητέρα γέννησε όρθια το μωρό. Όταν ήρθε η ώρα του τοκετού, καθίσαμε και τη βοηθήσαμε να γεννήσει. Πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου. Η μητέρα δίψασε πολύ, της δώσαμε νερό και μας ευχαρίστησε», υποστήριξε η αεροσυνοδός.

Μετά την περιπέτεια στον… αέρα που είχε αίσιο τέλος, το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Ουαγκαντουγκού, πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο.

Προτού αποχαιρετήσουν την ευτυχή μητέρα και το μωρό, το πλήρωμα του αεροσκάφους έβγαλε μαζί τους μία αναμνηστική φωτογραφία. Το νεογέννητο κοριτσάκι, που θα ονομαστεί Kadiju, και η ευτυχής μητέρα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο αμέσως μόλις το Boeing 737-900 προσγειώθηκε. Μητέρα και νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι αεροσυνοδοί στο Twitter είχαν την ακόλουθη λεζάντα: «Καλώς ήρθες στην πτήση πριγκίπισσα! Ένα χειροκρότημα για το πλήρωμά μας».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση