HomeΚΡΗΤΗΟι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από την Κρήτη ευχαριστούν συναδέλφους τους της Μακεδονίας

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από την Κρήτη ευχαριστούν συναδέλφους τους της Μακεδονίας

Για την χρηματική προσφορά τους με αφορμή την ετήσια εκδήλωση της ΠΕΝΑΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευχαριστήρια επιστολή σε συνδικαλιστική παράταξη Αξιωματικών και Ανθυπαστυνόμων της ΕΛΑΣ από τη Μακεδονία απέστειλε η Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ Περιφέρειας Κρήτης με αφορμή την προσφορά τους στην ετήσια εκδήλωση της ΠΕΝΑΑ που έγινε για την ενίσχυση της «Ηλιαχτίδας».

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης θα ήθελε με την παρούσα επιστολή να μεταφέρει εγκάρδιες ευχαριστίες στους συναδέλφους της Κεντρικής Μακεδονίας από την Νέα Συνδικαλιστική Παράταξη Αξιωματικών – Ανθυπαστυνόμων (ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.), για την αγορά 21 προσκλήσεων για τον χορό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποίησε με επιτυχία το σωματείο μας το Σάββατο 1 Απριλίου στο Ηράκλειο. Το σεβαστό αυτό ποσό που συγκεντρώθηκε από την αγορά των προσκλήσεων (ύψους 420 €), θα αποδοθεί εξολοκλήρου στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία “Ηλιαχτίδα”, επιπρόσθετα μαζί με τα έσοδα της εκδήλωσης.

Η Ένωσή μας συγχαίρει τους συναδέλφους μας αστυνομικούς της ΝΕΣΠΑΑ για την ευαισθησία που ανέκαθεν τους διέκρινε σε θέματα αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας.

Τέτοιες ενέργειες ευχόμαστε να αποτελέσουν φωτεινό παράδειγμα μίμησης για όλους μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση