HomeHL-9Φ. Γεννηματά: «Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα συνεχίσει αυτόνομη πορεία»

Φ. Γεννηματά: «Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα συνεχίσει αυτόνομη πορεία»

Στα Χανιά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την περιοδεία της στην Κρήτη ολοκληρώνει σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά η οποία νωρίτερα σήμερα συναντήθηκε στο εντευκτήριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων με στελέχη του κόμματος από τη Δυτική Κρήτη.

Στη διάρκεια της ομιλίας της η κ. Γεννηματά κατέστησε σε όλους τους τόνους σαφές ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα συνεχίσει αυτόνομα την πορεία της και εξαπέλυσε επίθεση τόσο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όσο και στη ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα συμμετάσχει στην προσπάθεια που καταβάλλουν το κυβερνών κόμμα και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πόλωση του πολιτικού συστήματος και εδραίωση του δικομματισμού.

«Επιστρέφουμε δυναμικά» είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά και υπογράμμισε πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη επιδιώκει να συνδιαμορφώσει μαζί με τους Έλληνες πολίτες το «Σχέδιο Ελλάδα», στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλες εκείνες οι επιβεβλημένες μεταρρυθμίσεις με κοινωνικό χαρακτήρα το οποίο θα αποτελεί και «βάση για εθνική συνεννόηση».

Νωρίτερα σήμερα, η κ. Γεννηματά παρακολούθησε την Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων στην Ιερά Μητρόπολη Χανίων, ενώ απένειμε και έπαθλο σε ένα από τα αγωνίσματα του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης που βρίσκεται σήμερα σε εξέλιξη.

Φωτογραφία: zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση