HomeHL-9Σε εξέλιξη ο 2ος Μαραθώνιος Κρήτης

Σε εξέλιξη ο 2ος Μαραθώνιος Κρήτης

Η επίσημη έναρξη της διοργάνωσης έγινε χθες στην Πλατεία Αγοράς στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί η σημαντική διοργάνωση του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης στα Χανιά με αξιοσημείωτη συμμετοχή του κόσμου.

Η επίσημη εκκίνηση έγινε γύρω στις 8:00 το πρωί από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, ενώ για την ασφάλεια των συμμετεχόντων κεντρικοί δρόμοι της πόλης παραμένουν κλειστοί.

Το πρόγραμμα της διαδρομής που ακολουθούν οι μαραθωνοδρόμοι, σύμφωνα με το zarpanews.gr,  έχει ως εξής:

Γ. Χατζημιχάλη – Χάληδων- Ακτή Κουντουριώτη – Ακτή Κανάρη – Ακτή Παπανικολή – Σελίνου – Γεωργακάκηδων – Γέφυρα Κλαδισού – η διαδρομή συνεχίζει παραλιακά επί της ΠΕΟ Χανίων – Κισάμου για 16.800μ και περίπου στο ύψος μετά το Ιστορικό Μάλεμε πραγματοποιείται αναστροφή των δρομέων – και η διαδρομή συνεχίζεται για περίπου 16.800μ παραλιακά επί της ΠΕΟ Κισσάμου Χανίων – μέσω της γέφυρας Κλαδισού συνεχίζει στην ΠΕ Κισσάμου Χανίων – δεξιά στην Μάρκου Μπότσαρη – Σολωμού – Σφακιανάκη – περιμετρικά της Πλατείας Ελευθερίας – Ηρώων Πολυτεχνείου – αριστερά Ελ. Βενιζέλου, – Πλ. Σοφοκλή Βενιζέλου – Τερματισμός μπροστά στη Δημοτική Αγορά Χανίων.

Παράλληλα στο πλαίσιο της ίδια διοργάνωσης πραγματοποιούνται ακόμη:

Μαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ

Αγώνας Δρόμου 2,5 χλμ Δημοτικών Σχολείων

Αγώνας Δρόμου 2,5 χλμ. Γενική κατηγορία

Οι τελετές των απονομών για τους συμμετέχοντες θα διαρκέσουν έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι ενώ περιλαμβάνεται και μουσικό πρόγραμμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση