HomeΕΛΛΑΔΑΣπίτια κλουβιά στην Αχαρνών -Στο «κόκκινο» η εγκληματικότητα

Σπίτια κλουβιά στην Αχαρνών -Στο «κόκκινο» η εγκληματικότητα

Υψώνουν σιδεριές παντού οι κάτοικοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί η ελληνική αστυνομία να εξάρθρωσε τη σπείρα των Ρουμάνων που χτυπούσε σπίτια κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, αλλά οι κάτοικοι στις περιοχές του κέντρου ζουν με τον φόβο των κλοπών και των διαρρήξεων.

Πολλοί από αυτούς έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους σε φρούρια για να μην πέφτουν θύματα των αδίστακτων κακοποιών.

axarnes1

Ειδικά στα διαμερίσματα που βρίσκονται στους πρώτους ορόφους οι ιδιοκτήτες τοποθετούν βαριά κάγκελα, κλειδαριές ασφαλείας αλλά και κάμερες για να προστατευτούν.

Οι φωτογραφίες είναι από την περιοχή της Αχαρνών. Όπως είπαν στο iefimerida.gr οι ιδιοκτήτες αυτών των κατοικιών πριν από περίπου ενάμιση μήνα μέσα σε μία ημέρα αδίστακτοι κακοποιοί χτύπησαν έξι γειτονικά διαμερίσματα.

axarnes2

Οι κάτοικοι του κέντρου ζητούν από την αστυνομία να λάβει άμεσα μέτρα καθώς όπως λένε η εγκληματικότητα στις περιοχές τους χτυπάει κόκκινο. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τετάρτη ήρθαν στο φως οι άγριες δολοφονίες δύο ανδρών. Ενός 75χρονου ,ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Αγιο Παντελεήμονα, η σορός του οποίου βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και φέρεται να είχε δεχθεί μαχαιριές στην πλάτη και ενός 70χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στο ιατρείο του.

axarnes4

Οι αρχές θεωρούν ότι δυο άνδρες είχαν κλείσει ραντεβού μαζί του δήθεν για να εξεταστούν και τον δολοφόνησαν καθώς ήθελαν να τον ληστέψουν.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση