HomeΚΟΣΜΟΣΑστυνομικός πλήρωσε 15χρονη για σεξ και μετά πήρε τα χρήματα πίσω με την απειλή όπλου

Αστυνομικός πλήρωσε 15χρονη για σεξ και μετά πήρε τα χρήματα πίσω με την απειλή όπλου

Στην Ουάσιγκτον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάθε όριο ηθικής ξεπέρασε ένας αστυνομικός στην Ουάσιγκτον, ο οποίος, εκτός από παιδόφιλος, αποδείχθηκε ότι είναι παντελώς ακατάλληλος να φορά τη στολή και να πληρώνεται για τη διαφύλαξη της νομιμότητας και της ασφάλειας των πολιτών. Ο ανεκδιήγητος αστυνομικός όχι μόνο πλήρωσε μία 15χρονη για να κάνει σεξ μαζί της, αλλά μετά τη σεξουαλική πράξη, την απείλησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο, ζητώντας να του επιστρέψει τα χρήματα.

Πρωταγωνιστής σε αυτήν την τραγική ιστορία, είναι ο 29χρονος Chukwuemeka Ekwonna, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία του κοριτσιού και των γονιών του. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αρκετά βαριές και για παραβίαση καθήκοντος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αστυνομικός έδωσε 80 δολάρια στο 15χρονο κορίτσι για να κάνει σεξ μαζί του. Το περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο και ακολούθως ο 29χρονος έβγαλε το περίστροφό του και το έστρεψε απέναντι στο κορίτσι, ζητώντας τα χρήματά του πίσω.

Όπως έγινε γνωστό, ο αστυνομικός απολύθηκε την Παρασκευή από το σώμα, ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπος και με τις νομικές συνέπειες των πράξεών του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση