HomeHL-SportsΤι πρόκειται να δούμε στην 28η αγωνιστική της Superleague

Τι πρόκειται να δούμε στην 28η αγωνιστική της Superleague

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Του Ευθύμη Φασουλάκη

Μετά την εμβόλιμη αγωνιστική που διεξήχθη μεσοβδόμαδα , την Κυριακή 9/4 θα διεξαχθεί η 28η αγωνιστική της Superleague. Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 19:00 όπως θα συμβεί στις τελευταίες 3 αγωνιστικές.

Ας δούμε μια παρουσίαση των παιχνιδιών της αγωνιστικής και ποια είναι τα φαβορί για επικράτηση.

ΑΕΚ-Κέρκυρα :  Η ΑΕΚ που προέρχεται από σπουδαίο διπλό στα Χανιά που την έβαλε στην πεντάδα για τα καλά και θέλει να σταθεροποιήσει την θέση της εκεί , με νίκη κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο Δικέφαλος που θα χει και παιχνίδι Κυπέλλου , μεσοβδόμαδα , θέλει να καθαρίσει γρήγορα το παιχνίδι αυτό για να επικεντρωθεί στη μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Κέρκυρα , δεν έχει ουσιαστικούς στόχους σε αυτό το πρωτάθλημα πλέον και θα διεκδικήσει μόνο για λόγους γοήτρου αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ .

Πρόβλεψη : 1

 

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη :  Οι Αρκάδες , πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα , με την νίκη τους με 1-4 στην Λάρισα και θέλουν να καθαρίσουν μια και καλή την υπόθεση παραμονή κόντρα στην Ξάνθη.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό , καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν  μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα που παλεύει ακόμα για την είσοδο στα πλέι οφ.

Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί αυτό το παιχνίδι , με τον Αστέρα να έχει ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας.

Πρόβλεψη: 1Χ

 

Ατρόμητος – ΑΕΛ : Μια ποιοτική ομάδα χωρίς στόχους , αντιμετωπίζει μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς , προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Ο Ατρόμητος έχει ως μόνο στόχο σε αυτό το παιχνίδι να ευχαριστήσει τους οπαδούς του , που έχει απογοητεύσει με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Η ΑΕΛ , από την άλλη χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα για να νιώσει ασφαλής όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία .

Βέβαια λόγω ποιότητας φαβορί για νίκη είναι ο Ατρόμητος , αλλά το θέμα είναι με πόσο κίνητρο θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός : Η ομάδα της Λιβαδειάς , που έχει ως μεγάλο στόχο την παραμονή , αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό που θέλει μόλις ένα βαθμό για να στεφθεί πρωταθλητής.

Ο Λεβαδειακός , προέρχεται από ήττα από τον Ηρακλή που ουσιαστικά τον έβαλε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη , θέλει να πατήσει στην αδιαφορία του Ολυμπιακού για να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να νιώσει σιγουριά.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη , έχει ως μόνο κίνητρο, το να στεφθεί πρωταθλητής από αυτήν την βδομάδα και με την μάχη του Κυπέλλου να έπεται, είναι άγνωστο το πώς θα παρουσιαστεί.

Πρόβλεψη :1Χ2

 

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός :  Οι δύο ομάδες , που θα αναμετρηθούν άλλες 2 φορές τις επόμενες μέρες για τον θεσμό του Κυπέλλου , αναμετρώνται το βράδυ της Κυριακής ,  σε ένα αγώνα που θα κρίνει κατά πολύ την 2η θέση στην κανονική περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ , προέρχεται από σπουδαία νίκη στο Περιστέρι  και θέλει και νίκη κόντρα στον ΠΑΟ για να πάρει προβάδισμα ενόψει πλέι οφ αλλά και για ψυχολογικούς λόγους για τις μάχες του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του , παρότι θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες  , θέλει το θετικό αποτέλεσμα , για να συνεχίσει το σερί νικών του και να διατηρηθεί στα υψηλότερα στρώματα της βαθμολογίας .

Πρόβλεψη : 1Χ2

 

ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής :  Όπως και στο Ατρόμητος – ΑΕΛ , έτσι και εδώ , μια ομάδα χωρίς στόχους , αντιμετωπίζει μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς.

Ο ΠΑΣ , θέλει να ευχαριστήσει τους οπαδούς του , σε μια από τις τελευταίες παραστάσεις του ,στους Ζωσιμάδες για φέτος ,  με μια νίκη κόντρα σε έναν θεωρητικά βατό αντίπαλο.

Ο Ηρακλής , που φαίνεται να του επιστρέφονται οι βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί, με 2 συνεχόμενες νίκες , έχει φτάσει ουσιαστικά τον Λεβαδειακό και θέλει και άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει στην μεγάλη μάχη που δίνει για παραμονή.

Πρόβλεψη : 1 2

 

Παναιτωλικός- Βέροια : Ο αδιάφορος Παναιτωλικός , αντιμετωπίζει την Βέροια που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Παναιτωλικός θέλει την νίκη , για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και μαθηματικά και είναι το φαβορί για να το πετύχει απέναντι στην Βέροια των χιλίων προβλημάτων.

Η Βέροια ξέρει ότι μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει σε κάτι όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία , όσο δύσκολο και αν είναι να το πετύχει αυτό.

Πρόβλεψη :1

 

Πανιώνιος –Πλατανιάς : Δύο ομάδες που έχουν εντυπωσιάσει φέτος, αναμετρώνται στην Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος που θέλει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και ο Πλατανιάς που παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για είσοδο στα πλέι οφ.

Ο Πανιώνιος , θέλει να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ και να ανέβει βαθμολογικά και γιατί όχι στην 2η θέση την οποία έχασε μετά την ήττα του στην Λεωφόρο .

Ο Πλατανιάς έχει μείνει 5 βαθμούς πίσω από την 5η θέση και μόνο με νίκη θα ελπίζει σε κάτι , αν και είναι πολύ δύσκολο λόγω της μεγαλύτερης ποιότητας  και της έδρας του αντιπάλου του.

Ο Πανιώνιος μοιάζει φαβορί για επικράτηση σε αυτήν την αναμέτρηση που σίγουρα θα είναι ντέρμπι όμως.

Πρόβλεψη : 1Χ

Αυτά είναι τα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής , θα κριθούν πολλά όσον αφορά την μάχη της 5άδας και της παραμονής και είναι πολύ πιθανό  να έχουμε πρωταθλητή αυτήν την Κυριακή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση