HomeΕΛΛΑΔΑΓεννηματά: Η κυβέρνηση δέχθηκε να μειώσει το αφορολόγητο και να κόψει τις συντάξεις

Γεννηματά: Η κυβέρνηση δέχθηκε να μειώσει το αφορολόγητο και να κόψει τις συντάξεις

Δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ αποδέχθηκε την νέα περικοπή των συντάξεων και την καταβαράθρωση του αφορολόγητου, χωρίς να πάρει τίποτε για το Δημόσιο χρέος, αρκούμενη σε υποσχέσεις για δήθεν «αντίμετρα», αν και εφόσον υπερβούμε τους δυσβάσταχτους στόχους για 3,5% πλεονάσματα του ΑΕΠ» τονίζει η κυρία Γεννηματά σε δήλωσή της μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις συζητήσεις κυβέρνησης- δανειστών.

«Η αβεβαιότητα παραμένει. Ακόμη και μετά τις υποχωρήσεις δεν υπάρχει βεβαιότητα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης» επισημαίνει και προσθέτει πως «κανείς ακόμη δεν γνωρίζει το τι έχει συμφωνηθεί για την ΔΕΗ και τα Εργασιακά. Γιατί τα όσα είπε σήμερα ο κ. Τσακαλώτος για τις Συλλογικές συμβάσεις, προβλέπονται ήδη από τον Νόμο 4024 του 2011».

«Αν μετά από αυτά ο κ. Τσίπρας αναρωτιέται ακόμη το ποιοι παίζουν τις «κουμπάρες» εις βάρος της χώρας, δεν έχει παρά να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Η συνέχιση της παραμονής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ στην εξουσία, μόνο αδιέξοδα και καταστροφή μπορεί να προκαλέσει» καταλήγει στη δήλωσή της.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση