Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες του συνεδρίου για την κλιματική αλλαγή που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στο ξενοδοχείο “Candia Maris”.

synedrio1

Το συνέδριο, που είχε θέμα “««Κλιματική Αλλαγή: Οι Επιπτώσεις της στην Οικονομία και Πολιτικές Διαχείρισης στους Τομείς: Ενέργειας, Απορριμμάτων, Γεωργίας, Διαχείρισης Υδάτων και Φυσικών Πόρων, Τουρισμού και Υγείας», συνδιοργανώθηκε από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης.

Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, τοπικοί φορείς και διακεκριμένοι επιστήμονες.

synedrio2

Όλοι οι συμμετέχοντες τόνισαν τη σπουδαιότητα της πρόληψης, τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, αλλά και τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού.

lamprinos-kede

Οι ομιλητές του συνεδρίου έκαναν λόγο για τις συνέπειες που έχει η κλιματική αλλαγή σε βασικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, αλλά και στο περιβάλλον, αλλά και στους τρόπους που μπορεί το φαινόμενο να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

synedrio3

Διαφήμιση
Διαφήμιση