HomeHL-9Η Φώφη Γεννηματά για δύο μέρες στην Κρήτη

Η Φώφη Γεννηματά για δύο μέρες στην Κρήτη

Δείτε το πρόγραμμά της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη θα βρίσκεται  από σήμερα μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Όπως ανέφερε στο cretapost ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Καρακατσάνης η πρόεδρος του Κινήματος αναμένεται να προσγειωθεί στις 16:45 το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Στις 8 το βράδυ η Φώφη Γεννηματά θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis.

Το Σάββατο το πρωί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοτικής Συμπαράταξης θα κάνει μια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου όπου σε καφέ της πόλης θα έχει συνάντηση με στελέχη.

Αργότερα θα μεταβεί στο Ρέθυμνο όπου στις 2:30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τα ερευνητικά εργαστήρια του ΤΕΙ Κρήτης και θα ενημερωθεί για τη συμμετοχή της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα HiPER (Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνου).

Μετά στις 3:30 μμ θα επισκεφθεί το Μουσείο Εκπαίδευσης Πανεπιστήμιου Κρήτης (Φοιτητικό και Πολιτιστικό Κέντρο Ξενία), ενώ το βράδυ θα παραστεί στα εγκαίνια της  Νομαρχιακής Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ.

Την Κυριακή η Φώφη Γεννηματά θα βρίσκεται στα Χανιά, όπου στις 9.30 πμ θα παραστεί στη λειτουργία των Βαΐων στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης.

Αργότερα θα συναντηθεί με τοπικά στελέχη του νομού και το μεσημέρι θα φύγει από Χανιά για την Αθήνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση