HomeHL-9Διαμαρτυρήθηκαν οι κάτοικοι της Ιεράπετρας

Διαμαρτυρήθηκαν οι κάτοικοι της Ιεράπετρας

Δεν είχε την αναμενόμενη συμμετοχή το συλλαλητήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το απόγευμα στο κέντρο της Ιεράπετρας κάτοικοι της πόλης που αντιδρούν στη συνεχιζόμενη αποψίλωση των δημοσίων υπηρεσιών και φορέων στην περιοχή τους.

Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6:00 το απόγευμα ωστόσο η συμμετοχή των πολιτών στην κινητοποίηση δεν ήταν η αναμενόμενη.

Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας διαμαρτύρονται για τη συρρίκνωση του ΙΚΑ της περιοχής, για το παράρτημα του ΤΕΙ Κρήτης στην πόλη του, για τις δραματικές ελλείψεις στο Νοσοκομείο αλλά και για το ζήτημα του ΒΟΑΚ, που δεν θα φτάσει μέχρι το Λασίθι κατά τα φαινόμενα, γεγονός που αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους κατοίκους του ανατολικότερου νομού της Κρήτης.

Στην κινητοποίηση, σύμφωνα με το hxonews.gr,  συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων, εκπρόσωποι του Δήμου Ιεράπετρας, όπως επίσης των δημοτικών παρατάξεων.

Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους διεκδικώντας την άμεση επαναλειτουργεία όλων των δημοσίων υπηρεσιών που καταργήθηκαν ή υποβιβάστηκαν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση