HomeHL-9Μοιράζει είδη ένδυσης, υπόδησης και παιχνίδια ο δήμος Ηρακλείου

Μοιράζει είδη ένδυσης, υπόδησης και παιχνίδια ο δήμος Ηρακλείου

Από σήμερα μέχρι και την Μ. Τετάρτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είδη ένδυσης και υπόδησης αλλά και παιχνίδια θα μοιράσει τις επόμενες ημέρες σε οικογένειες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου. Η διανομή θα γίνει στο πλαίσιο δράσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ) του Δήμου Ηρακλείου απ’ όπου θα λαμβάνουν το απαιτούμενο παραπεμπτικό προκειμένου να προσέρχονται στο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου όπου και θα επιλέγουν τα είδη τα οποία χρειάζονται, από την ιματιοθήκη που υπάρχει στο χώρο.

Η προσέλευση στο Κέντρο Αστέγων (μετά την παραλαβή του απαιτούμενου παραπεμπτικού) θα γίνεται από την Πέμπτη 6 Απριλίου ως και τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου και τις ώρες από 11.00 π.μ. – 14.00 μ.μ. (εκτός Σ – Κ).

Επίσης, εν όψει του Πάσχα από τα ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ θα προσφέρονται παιχνίδια σε όλα τα παιδιά των οικογενειών που είναι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου.

Αναφερόμενη στη σχετική δράση η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη επεσήμανε ότι «Ο Δήμος Ηρακλείου μέσω των Κοινωνικών του Δομών προσπαθεί να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πολίτες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα που έρχονται προχωράμε στη διάθεση ειδών ένδυσης και υπόδησης αλλά και παιχνιδιών σε ανθρώπους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη, ελπίζοντας με τον τρόπο αυτό όχι μόνο να τους υποστηρίξουμε στον αγώνα που δίνουν αλλά να δώσουμε και χαρά στα παιδιά.. Καλές γιορτές!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση