HomeHL-9Στους δρόμους κάτοικοι και φορείς της Ιεράπετρας για την αποψίλωση υπηρεσιών

Στους δρόμους κάτοικοι και φορείς της Ιεράπετρας για την αποψίλωση υπηρεσιών

Παλλαϊκή κινητοποίηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στους δρόμους βγαίνουν κάτοικοι και φορείς της Ιεράπετρας, πραγματοποιώντας συλλαλητήριο σήμερα, στις 6 το απόγευμα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Οι Ιεραπετρίτες διαμαρτύρονται για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση υπηρεσιών, που λειτουργούν στην πόλη τους, με αποτέλεσμα την ελλιπή εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, των συνδικαλιστικών οργανώσεων, σωματεία και παραγωγικές τάξεις, φοιτητές και μαθητές, διαμαρτυρόμενοι για την «απογύμνωση» του υποκαταστήματος του ΙΚΑ, του νοσοκομείου της πόλης, για το παράρτημα του ΤΕΙ Κρήτης και για τον ΒΟΑΚ που δεν θα φτάσει στον νομό Λασιθίου.

Οι ίδιοι κάνουν λόγο για αδιαφορία από μέρους της Πολιτείας σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία δημόσιων υπηρεσιών, αλλά και στην επίλυση σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν της περιοχή τους, όπως οδικά έργα και έργα υποδομών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της Ιεράπετρας είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε άλλες κινητοποιήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα, προκειμένου να βρεθούν άμεσες λύσεις στα αιτήματα τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση