HomeHL-GreeceΕπίθεση με τέσσερις σφαίρες σε γιο γνωστού γιατρού -Το θύμα γνωρίζει τον δράστη

Επίθεση με τέσσερις σφαίρες σε γιο γνωστού γιατρού -Το θύμα γνωρίζει τον δράστη

Αιτία της επίθεσης πιθανότατα η ερωτική αντιζηλία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αίσθηση προκαλεί η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ στο Παλαιό Φάληρο 26χρονος γιος γιατρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών, και ενώ το θύμα βρισκόταν στο πεζοδρόμιο μαζί με φίλο του, πηγαίνοντας προς το σπίτι του. Τότε τους πλησίασε μηχανή και ένοπλος πυροβόλησε τέσσερις φορές το θύμα.

Αμέσως το θύμα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στον «Ερυθρό Σταυρό», με τραύματα στην κοιλιά και στον θώρακα, και μπήκε στο χειρουργείο. Πλέον η κατάστασή του είναι σταθερή και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Όσον αφορά στα κίνητρα της επίθεσης, οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν ήδη μία πρώτη εικόνα για αυτά (πιθανότατα έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας), καθώς ο 26χρονος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο δήλωσε ότι γνωρίζει τον δράστη και ότι αυτός είναι αλλοδαπός. Η αστυνομία, από την πλευρά της, κάνει λόγο για προσωπικές διαφορές και πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητά έναν Αλβανό για την υπόθεση του πυροβολισμού.

Ο φίλος του θύματος, που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό, έχει καταθέσει στους αστυνομικούς σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη, ενώ τους είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο δράστης εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους πάνω σε μια μηχανή και πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 26χρονο.

Ο δράστης πυροβόλησε 4 φορές το θύμα

Ο δράστης πυροβόλησε τέσσερις φορές τον νεαρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δέχθηκε μία σφαίρα στον ώμο (η οποία τον διαπέρασε και έφυγε πίσω), η δεύτερη σφαίρα τον βρήκε στο στομάχι (ήταν τυχερό το θύμα γιατί έμειναν μόνο υπολείμματα μέσα), η τρίτη σφαίρα τον έπληξε στον πνεύμονα (οι γιατροί κατάφεραν και την αφαίρεσαν), ενώ πρόβλημα υπάρχει με την τέταρτη σφαίρα, η οποία τον χτύπησε στη σπονδυλική στήλη και οι γιατροί δεν μπορούσαν να την αφαιρέσουν, καθώς μπορεί να προκαλούσε επιπλοκές. Εγινε το χειρουργείο χθες το βράδυ και τελείωσε μετά τις 02:00.

Νωρίτερα, ο νεαρός ήταν για καφέ με φίλο του στη Νέα Σμύρνη και γυρνώντας στο σπίτι του ο δράστης τον πυροβόλησε. Σύμφωνα με μαρτυρίες, όσο το θύμα απουσίαζε, ύποπτο άτομο φέρεται να τσέκαρε συνεχώς το σπίτι.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση που θα δώσει το θύμα στην αστυνομία, όταν αυτό θα είναι εφικτό.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι αμέσως μετά το περιστατικό ανέβηκαν στο διαδίκτυο βίντεο με τη σκηνή της επίθεσης.

https://www.youtube.com/watch?v=l1VMu2zBgFc

https://www.youtube.com/watch?v=z_UfJvxi3A0

https://www.youtube.com/watch?v=pfw_lFqn2wQ

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση