HomeHL-EconomyΚόντρα Φλαμπουράρη – Ν.Δ. για την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων

Κόντρα Φλαμπουράρη – Ν.Δ. για την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων

«Παραμένω ψύχραιμος και όχι υπερήφανος» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για βελτίωση των «απίθανων και χαριστικών» συμβάσεων της κυβέρνησης της Ν.Δ. που είχε υπογράψει με «υπερηφάνεια» και ακόμη υποστηρίζει κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης απαντώντας στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων ότι «ξεχνάει είναι πως τα 2 χρόνια καθυστερήσεων στοίχισαν στα έσοδα του Δημοσίου, στην ανάπτυξη και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

«Παρότι δεν συνάδει με τα πολιτικά ήθη η συμπεριφορά της ΝΔ, παραμένω ψύχραιμος και όχι «υπερήφανος», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, σε απάντηση του προς τη ΝΔ.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Ν.Δ. που έκανε λόγο ότι «ο κ. Φλαμπουράρης αναγγέλλει με υπερηφάνεια ότι ολοκληρώνεται πριν το Πάσχα η παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων».

Επίσης, η Ν.Δ. υπενθύμιζε μία σειρά δηλώσεων του κ. Φλαμπουράρη και του κ. Τσίπρα ότι δεν θα πάρει κανείς τα λιμάνια, τον σιδηρόδρομο και τα αεροδρόμια, ενώ κατέληγε στο συμπερασμα ότι «κάνουν σήμερα εκείνα που κατήγγελλαν χθες. Με τεράστιες καθυστερήσεις, όμως, που κοστίζουν πολύ βαριά στην οικονομία και στην κοινωνία. Οι ιδεοληψίες, οι εμμονές και το θέατρο που παίζουν πληρώνονται ακριβά από όλους τους Έλληνες».

Naftemporiki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση