HomeΕΛΛΑΔΑΓαβρόγλου σε Μητσοτάκη: Άσκηση δύσκολης ισορροπίας αυτά που κάνουμε για τις Πανελλαδικές

Γαβρόγλου σε Μητσοτάκη: Άσκηση δύσκολης ισορροπίας αυτά που κάνουμε για τις Πανελλαδικές

Τι απαντά ο υπ. Παιδείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας απαντά ο Κωνσταντίνος Γαβρόγλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη που με ανάρτησή του στο Twitter έκανε λόγο για παλινωδίες στο θέμα των Πανελλαδικών.

Σύμφωνα με τον κ. Γαβρόγλου όσα κάνει το υπουργείο για τις Πανελλαδικές είναι «μια δύσκολη ισορροπία ανάμεσα στην εξασφάλιση παροχής ποιοτικής εκπαίδευσης των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ανταπόκρισης των αιτημάτων των πανεπιστημίων για εισακτέους».

Ο κ. Γαβρόγλου υποστηρίζει απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «το περσινό σας πάθημα δεν έγινε μάθημα» κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ποτέ δεν ασχολήθηκε με το θέμα αυτό.

Προσκαλεί τέλος τον Κυριάκο Μητσοτάκη: επικοινωνήστε μαζί μου ή με το γραφείο μου για να ενημερωθείτε για τα μεγάλα θέματα της εκπαίδευσης ώστε να μπορείτε να κάνετε μία δημιουργική αντιπολίτευση στο Υπουργείο Παιδείας

Η δήλωση του κ. Γαβρόγλου έχει ως εξής:

Κύριε Αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ,

Το περσινό σας πάθημα δεν σας έγινε μάθημα. Προβλέψατε κλειστά σχολεία το Σεπτέμβριο και αυτά άνοιξαν κανονικά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Καταγγείλατε κομματική επιτροπή εξετάσεων ώστε να πλήξετε το κύρος των εξετάσεων- καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δυστυχώς για εσάς, η ζωή συνεχώς σας διαψεύδει. Τώρα επιχειρείτε να εκμεταλλευτείτε τις Πανελλαδικές εξετάσεις και να σκορπίσετε τον φόβο και τον πανικό στα παιδιά και στις οικογένειες τους.

Για πρώτη φορά το Υπουργείο βρήκε μια δύσκολη ισορροπία ανάμεσα στην εξασφάλιση παροχής ποιοτικής εκπαίδευσης των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ανταπόκρισης των αιτημάτων των πανεπιστημίων για εισακτέους τα οποία η εκάστοτε πολιτική ηγεσία μόνιμα αγνοούσε και της αυξημένης ζήτησης των υποψηφίων. Με αυτή τη δύσκολη εξίσωση η παράταξή σας δεν ασχολήθηκε ποτέ! Κάντε μου, σας παρακαλώ, μία προσωπική χάρη: επικοινωνήστε μαζί μου ή με το γραφείο μου για να ενημερωθείτε για τα μεγάλα θέματα της εκπαίδευσης ώστε να μπορείτε να κάνετε μία δημιουργική αντιπολίτευση στο Υπουργείο Παιδείας

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση