HomeHL-9Νεκρός ο οδηγός του απορριμματοφόρου που ανατράπηκε στα Χανιά

Νεκρός ο οδηγός του απορριμματοφόρου που ανατράπηκε στα Χανιά

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκρός ανασύρθηκε τελικά ο οδηγός του απορριμματοφόρου, που ανατράπηκε στην εθνική οδό Χανίων-Κισάμου, στο ύψος του Σταλού.

Μετά από μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του, διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος οδηγός ήταν νεκρός.

troxaio1

Στο μεταξύ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τραυματισμένος ο συνοδηγός του απορριμματοφόρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν το απορριμματοφόρο μετά από σύγκρουση του με διερχόμενο όχημα, ανατράπηκε στην εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου, στο ύψος του Σταλού.

troxaio2

Μετά τη σύγκρουση, οδηγός του απορριμματοφόρου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να ανατραπεί στη μέση του δρόμου.

Τέσσερις άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας με τρία οχήματα κλήθηκαν στο σημείο, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του οχήματος.

troxaio3

Συλλυπητήριο ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά

Με αφορμή το θλιβερό άγγελμα της τραγικής απώλειας του εργαζομένου του Δήμου Πλατανιά Στέφανου Μαυρεδάκη του Θεοδώρου, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, ημέρα Τρίτη 4/04/2017 και ώρα 15.00, ομόφωνα αποφάσισε:

  • Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία και εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.
  • Στη μνήμη του εκλιπόντος να κατατεθεί στέφανο.
  • Τα έξοδα της κηδείας του αποβιώσαντα να καλυφθούν με δαπάνη του Δήμου Πλατανιά, βάσει των κείμενων διατάξεων.
  • Την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας, σε ένδειξη πένθους, οι υπηρεσίες του Δήμου Πλατανιά να παραμείνουν κλειστές από την 12η μεσημβρινή έως το πέρας του ωραρίου.
  • Ως ένδειξη συμμετοχής στο βαρύ πένθος της οικογένειας του εκλιπόντος, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου δεν θα συμμετάσχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης.

Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον ημερήσιο τοπικό τύπο.

(φωτό από haniotika-nea.gr)

Διαφήμιση
Διαφήμιση