HomeHL-9Η οδός Χρυσοστόμου μετά την ολοκλήρωση ενός έργου…

Η οδός Χρυσοστόμου μετά την ολοκλήρωση ενός έργου…

Κίνδυνος για τους οδηγούς και ιδιαίτερα για τους δικυκλιστές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματικό σίριαλ έχει καταντήσει το … προληπτικό έργο του ΔΕΔΔΗΕ στην οδό Χρυσοστόμου στο κέντρο του Ηρακλείου, με το οποίο η στήλη έχει ασχοληθεί σε όλα του τα στάδια. Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε και τα … αποτελέσματα, καθώς οι φόβοι των κατοίκων και των καταστηματαρχών της περιοχής επαληθεύτηκαν.

Όπως είχαμε επισημάνει ήδη από τις 16 Μαρτίου, ένα πολυμελές συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ είχε μεταβεί στο κέντρο περίπου του πολυσύχναστου δρόμου για ένα … προληπτικό έργο που είχε εντυπωσιάσει τους περιοίκους. Εν ολίγοις, όταν καταστηματάρχες και κάτοικοι είχαν ρωτήσει τότε τους τεχνικούς τι ακριβώς έργο έκαναν και είχαν ανοίξει τρύπες στους δρόμους, τους απάντησαν ότι «περίμεναν έναν έλεγχο και γι’ αυτό ήθελαν να δουν αν τα υλικά που είχαν χρησιμοποιηθεί σε κάποιο άλλο παλαιότερο έργο ήταν εντάξει».

Η παρέμβαση με τα διάφορα προβληματάκια της είχε διαρκέσει τότε μια ημέρα. Φεύγοντας το συνεργείο, εκτός από την ακάλυπτη τρύπα στο οδόστρωμα, είχε αφήσει στην άκρη του δρόμου για περισσότερο από 10 ημέρες και έναν μικρό φορτωτή. Πριν από λίγα 24ωρα, έκπληκτοι οι περίοικοι είδαν ότι ο φορτωτής είχε απομακρυνθεί, αλλά στη θέση του υπήρχε μια τεράστια τρύπα στο οδόστρωμα, ακριβώς πάνω στη στροφή, όπου μάλιστα είχε προκληθεί και λόγω των βροχών της περασμένης εβδομάδας μια ιδιαίτερα επικίνδυνη καθίζηση. Το σημείο παραμένει χωρίς σήμανση, με την οδό Χρυσοστόμου να έχει μετατραπεί σε «παγίδα» για τους διερχόμενους οδηγούς, και ιδιαίτερα τους δικυκλιστές, καθώς δεν είναι εύκολα ορατή από μακριά, λόγω κυρίως των πολλών σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Τα συμπεράσματα δικά σας….

Διαφήμιση
Διαφήμιση