HomeCity GuideΣτην Πλατεία Ελευθερίας το πασχαλινό παζάρι της «Ροδαυγής»

Στην Πλατεία Ελευθερίας το πασχαλινό παζάρι της «Ροδαυγής»

Διατίθενται χειροποίητες δημιουργίες παιδιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πασχαλινό παζάρι του συλλόγου «η ροδαυγή» πραγματοποιείται στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου. Το κιόσκι που φιλοξενεί το παζάρι ξεκίνησε τη λειτουργία του το περασμένο Σάββατο 1η Απριλίου και θα διαρκέσει έως και το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2017.

Στο παζάρι εκτίθενται προς πώληση δημιουργίες χειροποίητες των παιδιών της «Ροδαυγής» με την επιμέλεια των εθελοντών εκπαιδευτών των εργαστηρίων της. Το σπιτάκι έχει στολιστεί με χαρούμενα χρώματα από λαμπάδες παιδικές, εφηβικές, γυναικείες, ανδρικές για κάθε ηλικία, πορτοφόλι κι αισθητική.

Στη σχετική ανακοίνωση της Ροδαυγής επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Για άλλη μια χρονιά το πασχαλινό παζάρι της Ροδαυγής είναι γεγονός!

Καθημερινά από το Σάββατο 1 Απριλίου έως και το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2017, από τις 9π.μ. έως τις 11μ.μ., στο σπιτάκι της Ροδαυγής στην πλατείας Ελευθερίας (ακριβώς απέναντι από τη στάση των λεωφορείων στην Αστόρια), μπορείτε να βρείτε λαμπάδες γυναικείες – ανδρικές – παιδικές – εφηβικές, στεφάνια κι άλλα διακοσμητικά, καθώς και χειροποίητες δημιουργίες για κάθε ηλικία, πορτοφόλι κι αισθητική.

Χαριτωμένες κατασκευές επιμελημένες με πολλή αγάπη και μεράκι από τα παιδιά και τους εθελοντές εκπαιδευτές των εργαστηρίων μας θα συνεισφέρουν ηθικά και οικονομικά τα παιδιά μας που θα είναι οι πρωταγωνιστές των πωλήσεων.

Σημαίνουσα θέση στο παζάρι κατέχουν τα παιδιά με τους γονείς/κηδεμόνες τους. Μετά το δημιουργικό κομμάτι, καθημερινά και κυρίως τα Σ/Κ στο πλευρό των εθελοντών εκπαιδευτών περνάνε και σε χρέη… πωλητών/επιχειρηματιών ώστε να καταστεί δυνατό να εξελιχθούν οι κοινωνικές δεξιότητες τους, να τονωθεί η αυτοπεποίθηση τους και να επιτευχθεί η κοινωνική τους ενσωμάτωση.

Έχουμε βάλει τα καλά μας, την –πάντα- εξαιρετική μας διάθεση, και περιμένουμε τον κόσμο να μας συναντήσει και κυρίως να γνωρίσει το έργο μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση