HomeHL-9Εκπαιδευτικοί και πανεπιστημιακοί από διάφορες χώρες στην αντιπεριφέρεια Χανίων

Εκπαιδευτικοί και πανεπιστημιακοί από διάφορες χώρες στην αντιπεριφέρεια Χανίων

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκαν σήμερα δάσκαλοι, ψυχολόγοι και πανεπιστημιακοί από την Εσθονία, την Κροατία, την Πορτογαλία, τη Λετονία και την Ελλάδα, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, κ. Μανώλη Μηλιαράκη και τη Διευθύντρια του 11ου Νηπιαγωγείου Χανίων, κ. Μαρία Σκορδύλη, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ KA2 – «Quality 3C Child?»* που υλοποιείται από το 11ο Νηπιαγωγείο Χανίων και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στόχος της επίσκεψης αυτής, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 6 Απριλίου, είναι οι εκπαιδευτικοί να επιμορφωθούν και να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την διδακτική πράξη σε νηπιαγωγεία της πόλης μας, όπως και να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους για την υλοποίηση του προγράμματος.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς, κάνοντας μια σύντομη αναφορά στην Ιστορία του τόπου μας, παρουσιάζοντας τα χαρακτηριστικά του νησιού μας, τόσο σε πολιτισμικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, και υπογραμμίζοντας τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο των εκπαιδευτικών στην μεταλαμπάδευση των ιδανικών της ειρήνης και της συμφιλίωσης των λαών στα παιδιά που χτίσουν το μέλλον της Ευρώπης.

Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ευχαρίστησε με τη σειρά του τον κ. Βουλγαράκη για την στήριξη που παρέχει πάντα η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων στην υλοποίηση εκδηλώσεων και δράσεων εκπαίδευσης, προσφέροντάς του ένα αναμνηστικό διακοσμητικό, με δύο περιστέρια, σύμβολα της ειρήνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση