HomeHL-9Εντείνεται η αγωνία για την απαγωγή του Κρητικού επιχειρηματία

Εντείνεται η αγωνία για την απαγωγή του Κρητικού επιχειρηματία

Λεπτοί χειρισμοί από την αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντείνεται η αγωνία για την τύχη του 50χρονου επιχειρηματία από το Ηράκλειο, ο οποίος απήχθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του στην περιοχή των Καλεσών Ηρακλείου.

Όλες αυτές τις ημέρες η οικογένεια του ζει δραματικές ώρες, αγωνιώντας για το δικό τους άνθρωπο, με την ελπίδα ότι η περιπέτεια τους σύντομα θα λάβει αίσιο τέλος.

Από την αρχή οι αστυνομικοί, που έχουν επιφορτιστεί με τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ερευνούν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους με τη μέγιστη προσοχή, που επιβάλλεται σε τέτοιες υποθέσεις και με επιστάμενες έρευνες, που θα τους επιφέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών μπήκαν από την πρώτη στιγμή το υλικό των καμερών ασφαλείας από σπίτια και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής, όπου στήθηκε η ενέδρα από τους δράστες στον επιχειρηματία, αξιοποιώντας κάθε στοιχείο που θα τους φανεί χρήσιμο.

Ωστόσο από τις μέχρι τώρα κινήσεις των απαγωγέων, έχει φανεί ότι είχαν ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο, το οποίο και κατά πάσα πιθανότατα θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος.

Σε κάθε περίπτωση πάντως πρόκειται για μία από τις σοβαρότερες υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την τοπική ΕΛ.ΑΣ., γι’αυτό και όλες οι κινήσεις της αστυνομίας γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και με γνώμονα τη ζωή του 50χρονου επιχειρηματία.

Στην υπόθεση της απαγωγής αναφέρθηκε από την Κρήτη, όπου βρέθηκε, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, λέγοντας ότι γίνονται όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες για να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να γυρίσει ο άνθρωπος σώος και αβλαβής στην οικογένειά του.

Ο κ. Αναγνωστάκης επεσήμανε ότι η Κρήτη διαθέτει ένα αξιόμαχο στελεχιακό δυναμικό κάτι, που το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση