HomeΣΠΟΡΓια την τρίτη θέση και την ελπίδα ο Νίκος Παπαδόπουλος

Για την τρίτη θέση και την ελπίδα ο Νίκος Παπαδόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο τεχνικός του ΟΦΗ σημείωσε ότι στόχος είναι να τερματίσει όσο το δυνατό πιο ψηλά με στόχο να επωφεληθεί από τις… φήμες – Στο βάρος της φανέλας στάθηκε ο Παντίδος

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση στο Αίγιο παίρνοντας τη νίκη με 3-0 επί του Παναιγιάλειου, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να στέκεται στη σημασία των τριών βαθμών και να θέτει ως στόχο ακόμα και την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Μάλιστα, ο τεχνικός των Κρητικών που και πάλι είδε λάθη στην απόδοση των παικτών του, σημείωσε ότι δεν αποκλείεται ακόμα και αυτό το σενάριο να δώσει εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα, γι’ αυτό και ο ΟΦΗ θα πρέπει να συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Φαζού, ελπίζοντας να μην είναι κάτι σοβαρό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Eίναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Απέναντι σε ένα αντίπαλο που δεν είχε χάσει στο γήπεδο του. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και καταφέραμε να σκοράρουμε. Μετά ο αντίπαλος βρήκε κάποιες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο κλέψαμε μπάλες και βγήκαμε στην επίθεση, κάναμε αυτό που θέλαμε και βάλαμε ένα τρίτο γκολ. Ίσως και ο αντίπαλος δικαιούταν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Για μας είναι σημαντική νίκη, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο αλλά συνεχίζουμε».

Για το αν έπαιξαν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα τα γρήγορα γκολ του ΟΦΗ: «Έπαιξαν ρόλο τα γρήγορα γκολ. Πρέπει να διορθώσουμε όμως αυτό που είδα στο πρώτο ημίχρονο, ότι δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο, πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Δεν ήταν εύκολη νίκη για μας».

Για το στόχο της ανόδου: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυνηγήσουμε το στόχο μέχρι το τέλος. Όσο πιο ψηλά γίνεται. Ακόμα και την τρίτη θέση. Ακούμε ότι ίσως η Τρίτη θέση οδηγήσει στην Σούπερ Λίγκ. Ποτέ δεν ξέρεις».

Για τον τραυματισμό του Φαζού: «Εύχομαι ο Φαζός να μην έχει κάτι σοβαρό γιατί είναι ένα παιδιί από τις ακαδημίες και τον έφερα κοντά στην ομάδα. Θα κάνει μαγνητική. Δεν είμαι σίγουρος.

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να είναι μια κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου».

Παντίδος: «Να καταλάβουμε σε ποια ομάδα παίζουμε»
Από πλευρά παικτών μίλησε ο Νίκος Παντίδος, ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο ύφος με αυτό του προπονητή του μετά τη νίκη επί της Καλλιθέας, τονίζοντας ότι θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν τη φανέλα ποιας ομάδας φοράνε.
«Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μελετήσαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ο ΟΦΗ έχει στόχο τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Μας έλυσαν τα πόδια τα δύο γρήγορα γκολ, έπαιξαν καλύτερα.

Αργότερα δώσαμε χώρους στον αντίπαλο που είχε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ψάξαμε το τρίτο γκολ για να καθαρίσουμε το παιχνίδι όπως και έγινε.

Γνωρίζουμε ότι παίζουμε σε ένα μεγάλο σωματείο και όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε σε ποια ομάδα παίζουμε και να δίνουμε το 100% για να έρθει η άνοδος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση