HomeΣΠΟΡΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Εργοτέλης 1-2

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Εργοτέλης 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ηρακλειώτες κέρδισαν με 2-1 την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και συνεχίζουν να καταδιώκουν τον Ιωνικό

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε την Κυριακή ο Εργοτέλης, επικρατώντας δύσκολα με 2-1 της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την 24η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο γήπεδο των Μουρνιών η ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη «πάγωσε» τους Ηρακλειώτες στο 37′, καθώς ο Βουρβαχάκης βρήκε δίχτυα με πλασέ στην πρώτη μεγάλη φάση στο ματς.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου, όπως είναι λογικό, άσκησαν πίεση για να φτάσουν στην ισοφάριση, με τον Κατσικοκέρη να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 54′, καθώς έκανε το πλασέ από επίκαιρη θέση και ο Βλαχάκης κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Στο 60′, όμως, ο Λεάλ εκτέλεσε φάουλ και ο Νικολακάκης σκόραρε με κεφαλιά φέρνοντας το ματς στα ίσα, για να λυτρώσει τον Εργοτέλη ο Ουρουγουανός άσος στο 83′.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα κατέληξε στο «Γ» της εστίας του Βλαχάκη, για να πάρουν οι φιλοξενούμενοι το αγχωτικό διπλό και να φτάσουν τους 43 βαθμούς έναντι 45 του πρωτοπόρου Ιωνικού.

Από την πλευρά της, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με 15 είναι πλέον μόνη στην τελευταία θέση του ομίλου.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης, Καρβουνιάρης, Βουρβαχάκης, Ντεντάκης (58′ Σέχου), Κυτράκης, Ζντράβκοβιτς, Δημήτρης, Σουμπασάκης, Βεστάκης, Τσίτας, Αρσενίεβιτς (78′ Ταταράκης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Μισέλ, Τζανής, Μπάτζιος, Σερτζίνιο, Γκοτσούλιας (46′ Καϊμακαμούδης), Κατσικοκέρης, Λεάλ (87′ Ρουσάκης), Βελλίνης (79′ Μανουσάκης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση