HomeHL-SportsΠαναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης στο Αγρίνιο σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Μόλις στο 4’ ο Ρεί άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ για τους Αρκάδες ισοφάρισε στο 69’ ο Μάσα.

Η ομάδα του Αγρινίου αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και αφού άνοιξε το σκορ στα πρώτα λεπτά άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ρέι εκτέλεσε φάουλ από μακριά, η μπάλα χτύπησε και στον Ιωαννίδη που ήταν στο τείχος και άλλαξε πορεία, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του Ντοναρούμα.

Ο Παναιτωλικός δημιούργησε φάση και στο 14’ με τον Πάουλο να σουτάρει άουτ, ενώ οι Αρκάδες απάντησαν στο 25’ με τον Ιωαννίδη να σουτάρει άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 50΄ το σουτ του Λόπες για λογαριασμό του Παναιτωλικού έφυγε άουτ, ενώ στο 58΄ ο Ντοναρούμα απέκρουσε το μακρινό σουτ του ίδιου παίκτη. Στο 60΄ ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Μανιάς πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ του Μάσα, ωστόσο απέκρουσε ο Κυριακίδης. Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν νέα ευκαιρία για την ισοφάριση στο 66΄, όταν ο Μάσα εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 68΄ ο Ρέι βρέθηκε σε «θέση βολής» μέσα στην περιοχή του Αστέρα, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση με το φάουλ του Μάσα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Όσα τα λεπτά κυλούσαν ο Αστέρας προσπαθούσε να βρει το δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη και απώλεσε ευκαιρίες για να το πετύχει. Στο 82΄ ο Μάσα εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφτασε στον Μπέρτο, ο οποίος δεν κατάφερε να «νικήσει» εξ επαφής τον Κυριακίδη, ενώ στο 87΄ ο Παπάζογλου έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Στο 89΄ ο Κυριακίδης απέκρουσε το σουτ του Χαμντανί και ο Μανιάς με κεφαλιά δεν σημάδεψε σωστά.

Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα χάθηκε από τον Παναιτωλικό, καθώς ο Μάκος έκανε τη σέντρα και ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Γκολ:
4′ Ρέι – 69′ Μάσα

Κίτρινες κάρτες:
Τσοκάνης, Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Ροντρίγκες, Ρέι – Ιωαννίδης, Φαρίνια, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Τσιλιανίδης

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας (65′ Παπάζογλου), Τσοκάνης, Κούσας, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Ρέι, Λόπες, Βασιλούδης (55′ Μάκος), Παπαδόπουλος (73′ Μαρκόφσκι).

Αστέρας Τρίπολης:
Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Γκαϊντουτσίκ (46′ Τριανταφυλλόπουλος), Σελίν, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (71′ Χαμντανί), Μάσα, Φαρίνια (75′ Τσιλιανίδης), Ιωαννίδης, Μανιάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση