HomeHL-SportsΚέρκυρα – Ηρακλής 0-3

Κέρκυρα – Ηρακλής 0-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ηρακλής επικράτησε 3-0 της Κέρκυρας στο «νησί των Φαιάκων» σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Super League και αύξησε τις ελπίδες του για να παραμείνει στην κατηγορία. Τα γκολ του «Γηραιού» πέτυχαν οι Λεοζίνιο (35′), Δώνης (40′) και Κούρος (76′).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν ρυθμό και τον Ηρακλή να κερδίζει την κατοχή της μπάλας. Ο «Γηραιός» στάθηκε τυχερός καθώς πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σκόραρε δύο φορές και επί της ουσίας «καθάρισε» τη νίκη.

Στο 35΄ ο Κούρος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Αραμπατζής, έκανε άστοχη έξοδο και ο Λεοζίνιο από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πέτυχε και δεύτερο γκολ αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Σε μία αντεπίθεση, ο Λεοζίνιο έκανε το σουτ, ο Βενέτης έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος, αλλά ο Δώνης με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερος ημίχρονο ο Ηρακλής διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού πέτυχε ακόμα ένα γκολ και έφτασε στη μεγάλη νίκη. Στο 51΄ ο Περόνε με προβολή ανάγκασε τον Αραμπατζή σε δύσκολη επέμβαση, ενώ το 3-0 διαμόρφωσε το 76’ ο Κούρος. Μετά από όμορφη μεταβίβαση του Γροντή, ο παίκτης του Ηρακλής μπήκε από αριστερά, έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αφού άλλαξε πορεία από την παρέμβαση του Σιόντη.

Γκολ: 35′ Λεοζίνιο, 40′ Δώνης, 76′ Κούρος

Κίτρινες κάρτες:
Νίκιτς, Κέβιν Ντιόγκο

Κέρκυρα:
Αραμπατζής, Γκόμες, Ιωάννου, Βενέτης, Ζορντάο Ντιόγκο (61′ Κόντος), Σιόντης, Νίκιτς (73′ Ζορμπάς), Γεωργίου, Κέβιν Ντιόγκο (77′ Γεωργακόπουλος), Επστάιν, Τουράμ.

Ηρακλής:
Χουάντερσον, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κούρος, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (84′ Ζιαμπάρης), Δώνης, Τζανετόπουλος, Λεοζίνιο (67′ Γροντής), Στάμου, Περόνε (71′ Μπαστακός).

Διαφήμιση
Διαφήμιση