HomeΣΠΟΡΠαναιγιάλειος ΟΦΗ 0-3

Παναιγιάλειος ΟΦΗ 0-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί δεν άφησαν περιθώρια στον Παναιγιάλειο, παίρνοντας επιβλητική νίκη με 3-0, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του εντός έδρας ήττα.

Έπιασαν τόπο οι φωνές του Νίκου Παπαδόπουλου… Ο προπονητής του ΟΦΗ έτριξε τα δόντια στους ποδοσφαιριστές του μετά την αγχωτική νίκη επί της Καλλιθέας και εκείνοι φρόντισαν να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Οι Κρητικοί δεν άφησαν αυτή τη φορά περιθώρια αμφισβήτησης και την Κυριακή πήραν επιβλητική νίκη με 3-0 επί του Παναιγιάλειου στο Αίγιο κι έτσι έγιναν η πρώτη ομάδα που έφυγε φέτος νικήτρια από το συγκεκριμένο γήπεδο.

Ο Παπαδόπουλος, βέβαια, πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και αυτό του βγήκε, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν καν συμπληρωθούν είκοσι λεπτά αγώνα.

Οι Κρητικοί μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς και πίεζαν από το πρώτο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Μιλοσαβλιεφ έβγαλε τη σέντρα και ο Μάνος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Πριν καλά καλά συμπληρωθούν δέκα λεπτά, ο ΟΦΗ «χτύπησε» ξανά, με τον Κιάσσο να βγάζει αυτή τη φορά ωραία σέντρα από τα αριστερά και τον Βουό μέσα από την περιοχή να διπλασιάζει με ωραίο πλασέ τα τέρματα της ομάδας του.

Παρά τα δύο γρήγορα γκολ, ο Παναιγιάλειος στάθηκε πολύ καλά και θα μπορούσε να έχει μειώσει με τον Τσιλιγκίρη, αλλά ο Κώτσιος έδιωξε με το κεφάλι πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Ιδιαίτερα απειλητικός ήταν και ο Κρητικός, αλλά το 0-2 διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ συνέχισε με φόρα και θα μπορούσε να έχει κάνει το 0-3 με τον Μάνο, αν ο Γκαραβέλης δεν ήταν σε επιφυλακή, αλλά τελικά το κατάφερε στο 63’ με τον Χαντί έπειτα από ωραία μπαλιά του Βουό.

Το 0-3 δεν άφηνε πολλά περιθώρια… σασπένς για τη συνέχεια, με την πιο αξιοσημείωτο να είναι το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς ο Φαζός τραυματίστηκε λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και αποχώρησε με φορείο ενώ ο Παπαδόπουλος είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

 

Διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), με βοηθούς τους Αντώνιο Πυλαρινό (Ζακύνθου) και Δημήτριο Τίκα (Θεσπρωτίας), ενώ τέταρτος ήταν ο Άγγελος Αδαμόπουλος (Ζακύνθου).

Κίτρινες: 28’ Ντέμο, 44’ Μωυσίδης – 37’ Μάνος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα (46′ Νταγκεστάνι), Ντέμο, Παπαδόπουλος (61′ Ιβάνκο), Στίκας, Καζναφέρης, Τρίγκας, Μπούζας (80′ Μπουζιώτης), Σκαρτσίλας, Τσιλιγγίρης, Κρητικός.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ, Βουό (70′ Βρεττός), Χαντί, Μάνος (83′ Φαζός), Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατεγκ (56′ Μητρόπουλος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση