HomeΕΛΛΑΔΑΜισός τόνος κλεμμένου χαλκού βρέθηκε σε μάντρα μετάλλων στη Λάρισα

Μισός τόνος κλεμμένου χαλκού βρέθηκε σε μάντρα μετάλλων στη Λάρισα

Η έρευνα για την προέλευση του χαλκού βρίσκεται σε εξέλιξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έβγαλε «λαγό» ο έλεγχος που έκαναν σε μια επιχείρηση διαχείρισης και ανακύκλωσης μετάλλων στη Λάρισα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, καθώς ανακάλυψαν απογυμνωμένα καλώδια χαλκού βάρους 510 κιλών τυλιγμένα σε βιομηχανική κουλούρα!

Ο 34χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης απουσίαζε και ο 40χρονος προσωρινά υπεύθυνος δεν είχε παραστατικά ή άλλα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι ο χαλκός βρισκόταν νόμιμα στη μάντρα. Έτσι, σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Η έρευνα για την προέλευση του χαλκού και τον εντοπισμό αυτών που τον έκλεψαν βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η λεηλασία τριών μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. από διαφορετικές περιοχές των Φιλιατρών στη Μεσσηνία, στις 2 Ιουλίου, τις 22 Σεπτεμβρίου και τις 7 Οκτωβρίου του 2016, εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος. Ως δράστες φέρονται τρεις Πακιστανοί ηλικίας 27, 32 και 36 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση