HomeHL-9Δρομολογείται η αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης

Δρομολογείται η αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης

Δια στόματος γ.γ. Υπουργείου Δημοσίας Τάξης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δρομολογείται και πρόκειται να εφαρμοστεί μέσα στο επόμενο διάστημα ο σχεδιασμός του αρμόδιου υπουργείου για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί μας για μία σειρά δράσεων των τοπικών υπηρεσιών.

Ο κ. Αναγνωστάκης συγκεκριμένα επεσήμανε:

«Είναι μια πρόκληση για το υπουργείο και την Ελληνική Αστυνομία.

Πρέπει αυτή η προσπάθεια να έχει θετικό πρόσημο, και καταβάλλεται κάθε οργανωτική προσπάθεια να μην υπάρχουν κενά και αστοχίες για να μπορέσει άμεσα και γρήγορα ο πολίτης να αντιληφθεί τη βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις αντιδράσεις που υπάρχουν κατά τόπους για την αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ τόνισε ότι σημασία δεν έχει να υπάρχει μία ταμπέλα και ένα κτίριο.

«Αυτό από μόνο του δεν προσφέρει κάποια ασφάλεια. Είναι ψευδαίσθηση είναι ουτοπία. Εμείς επιχειρούμε να υπάρχει ουσιαστική εμφανής αστυνόμευση, να νοιώσει ο πολίτης ότι υπάρχει εμφανής αστυνόμευση, να είναι οι αστυνομικοί έξω, εκεί που τους έχει ανάγκη ο Έλληνας πολίτης, η κοινωνία.

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι αυτές οι μικρές αντιδράσεις θα εκτονωθούν βλέποντας το αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα θα είναι και ορατό και συγκεκριμένο».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση