HomeHL-Psila“Στα κάγκελα” οι δάσκαλοι…λόγω survivor!

“Στα κάγκελα” οι δάσκαλοι…λόγω survivor!

Τα παιδιά ξενυχτούν και δεν αποδίδουν στα μαθήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματικά… “στα κάγκελα” βρίσκονται οι δάσκαλοι σε αρκετά σχολεία του νομού Ηρακλείου, εξαιτίας του τηλεοπτικού ριάλιτι, που προβάλλεται το τελευταίο διάστημα, το Survivor.

Καθημερινά δάσκαλοι κάνουν συστάσεις στους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά τους να παρακολουθούν ένα τέτοιο τηλεοπτικό προιόν, τόσο επειδή πρόκειται για ένα σκληρό ριάλιτι, που υποβαθμίζει την αξία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και επειδή… ξενυχτούν για να το δουν.

Επειδή το συγκεκριμένο παιχνίδι προβάλλεται κατά τις βραδινές ώρες και ολοκληρώνεται περίπου κοντά στα μεσάνυχτα, τα παιδιά, που το παρακολουθούν, ξενυχτούν και πηγαίνουν την επόμενη ημέρα στο σχολείο με εμφανή ήδη τα σημάδια της κούρασης και δε μπορούν να αποδώσουν στα μαθήματα τους, όσο θα έπρεπε.

Μάλιστα εντύπωση προκαλεί ότι το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει ακόμη και νηπιαγωγούς, οι οποίοι επανειλημμένως έχουν συμβουλεύσει τους γονείς να μην επιτρέπουν στα παιδιά τους-προσχολικής ηλικίας βέβαια- να παρακολουθούν το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, γιατί την επόμενη ημέρα νυστάζουν πολύ και αποκοιμούνται…πάνω στα τραπεζάκια τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση