HomeHL-GreeceΤο τέρας που βίασε την ανιψιά του απειλούσε να την σκοτώσει

Το τέρας που βίασε την ανιψιά του απειλούσε να την σκοτώσει

Δεν έχει προηγούμενο το δράμα του κοριτσιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχει προηγούμενο το δράμα ενός ανήλικου κοριτσιού που έπεσε θύμα βιασμού από τον θείο της ο οποίος τη νάρκωσε και τώρα περιμένει το παιδί του! Η κοπέλα, η οποία έκλεισε τα 18 πριν από λίγο καιρό, αποφάσισε να μιλήσει στους γονείς της και υπέβαλαν μήνυση για βιασμό ανηλίκου δι’ εξαναγκασμού με αθέμιτα μέσα.

Όπως κατήγγειλαν μαζί με το δικηγόρο τους στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, όλα έγιναν στις 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο σπίτι όπου η κοπέλα είχε μετακομίσει προσωρινά με την οικογένειά της στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Τότε, ήταν ακόμη ανήλικη 17 ετών και οκτώ μηνών. Κοντά έμενε ο 39χρονος πρώτος εξάδελφος της μητέρας της με τη σύντροφο και τα τέσσερα παιδιά τους, που εκμεταλλεύτηκε την απουσία των γονιών της για να πάει στο σπίτι.

Εκεί, σύμφωνα με τη μήνυση, της έδωσε με το ζόρι να πιει μια πορτοκαλάδα στην οποία είχε βάλει άγνωστη ουσία, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί. Λίγο αργότερα, ξύπνησε γυμνή στο κρεβάτι και τον 39χρονο γυμνό δίπλα της να χαμογελά και να λέει ότι πέρασαν καλά! Η κοπέλα έβαλε τις φωνές αλλά ο φερόμενος ως δράστης της είπε πως αν έλεγε κάτι θα τη σκότωνε.

Η τρομοκρατημένη κοπέλα δεν μίλησε ως την στιγμή που κατάλαβε ότι είναι έγκυος. Ο 39χρονος φέρεται να την απείλησε δυο φορές, στις 11 και 15 Μαρτίου, ζητώντας της να κάνει άμβλωση και προσπάθησε να της δώσει χάπια για να αποβάλει, όμως δεν τα πήρε. Όταν πια ήταν έξι μηνών έγκυος και δεν μπορούσε παρά να κρατήσει το μωρό, αποκάλυψε τα πάντα στους γονείς της και κατέφυγαν μαζί στην δικαιοσύνη.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση