HomeHL-9Κορυφώνεται η αγωνία για τον 50χρονο επιχειρηματία

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 50χρονο επιχειρηματία

Προσεκτικοί οι χειρισμοί της ΕΛ.ΑΣ – Οι απαγωγείς έδρασαν με καλοστημένο σχέδιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το μεσημέρι συμπληρώνονται 48 ώρες από την απαγωγή του πολύ γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου, με τις έρευνες των τοπικών αρχών να συνεχίζονται αδιάλειπτα. Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Κρήτη αλλά την Ελλάδα ολόκληρη, απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς, με το σύνολο των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ να παραμένει σε πλήρη εγρήγορση.

Η αγωνία έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της για την οικογένεια του απαχθέντα επιχειρηματία αναμένοντας σημάδια θετικής έκβασης  προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στον εφιάλτη που ζουν τις δύο τελευταίες ημέρες.

 

Το γεγονός που προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι ότι οι άγνωστοι δράστες προετοίμαζαν το σχέδιό τους εδώ και μήνες, γεγονός που ενισχύεται από τη διαπίστωση ότι τα δύο αυτοκίνητα που παραδόθηκαν στις φλόγες το απόγευμα της Πέμπτης και πιθανότατα σχετίζονται με την αρπαγή του επιχειρηματία, δηλαδή το αγροτικό 4Χ4 και η BMW είχαν κλαπεί στις αρχές του περασμένου χειμώνα.

shmeio-apagoghs3

Εν τω μεταξύ, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις κατοίκων της ευρύτερης περιοχής όπου στήθηκε η ενέδρα σε βάρος του 50χρονου, ο απαχθείς λίγες ώρες πριν από την αρπαγή του είχε επιστρέψει από ταξίδι στο εξωτερικό, γεγονός που σημαίνει ότι οι δράστες της απαγωγής τον είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση περιμένοντας την κατάλληλα ευκαιρία για να υλοποιήσουν το σχέδιό του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί δηλώσεις κατοίκου της περιοχής

https://www.youtube.com/watch?v=L5qonJ0HPwU

Εν τω μεταξύ, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τα τρία οχήματα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση. Αφενός τα δύο κλεμμένα οχήματα που πυρπολήθηκαν σε απόμερη τοποθεσία των Βουτών, πολύ κοντά στο ΠΑΓΝΗ, και αφετέρου η τρακαρισμένη πολυτελής Mercedes που οδηγούσε ο γνωστός επιχειρηματίας όταν οι άγνωστοι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι.

Στο μεταξύ, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εξακολοθούν να “σαρώνουν” την ευρύτερη περιοχή, όπου σημειώθηκε η απαγωγή.

Στο μικροσκόπιο των αρχών, όπως έγραψε το cretapost, έχει μπει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή των Καλεσσών, αλλά και σπιτιών, προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία, τα οποία θα φανούν χρήσιμα στη διεξαγωγή των ερευνών.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία από τις σοβαρότερες υποθέσεις, που έχουν απασχολήσει την τοπική ΕΛ.ΑΣ., γι’ αυτό και οι κινήσεις όλων θα πρέπει να γίνονται με γνώμονα την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση