HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣεμινάρια ανάγνωσης για τους εθελοντές του «Διαβάζω για τους άλλους»

Σεμινάρια ανάγνωσης για τους εθελοντές του «Διαβάζω για τους άλλους»

Ο πρώτης κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει έξι δίωρες, δωρεάν συναντήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πολλή όρεξη και πραγματικό ενθουσιασμό  ξεκίνησαν τα σεμινάρια ορθής ανάγνωσης για τους εθελοντές του Τμήματος Ηχογραφήσεων «ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ» στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για συναντήσεις που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ηθοποιό Φαίη  Ταμιώλακη, η οποία προσφέρει αφιλοκερδώς τις γνώσεις της και μαθαίνει, μεταξύ άλλων, τους εθελοντές πώς να τοποθετούν σωστά τη φωνή τους, πως να διορθώσουν την άρθρωσή τους και πώς να παίρνουν τις απαραίτητες αναπνοές, ώστε να διαβάζουν σωστά χαρίζοντας στους ακροατές ένα ευχάριστο ανάγνωσμα.

Ο πρώτης κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει έξι δίωρες, δωρεάν συναντήσεις, οι οποίες  πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση με τη φροντίδα και την επιμέλεια των Υπευθύνων του Τμήματος Ηχογραφήσεων Ηρακλείου, Κατερίνας Παππά και Άνιας Κουκάκη.

seminario2

Στόχος του «ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ» (ΔΓΤΑ) και βασικός πυλώνας της δράσης του παραμένει η σταθερή παραγωγή ακουστικών βιβλίων, λογοτεχνικών αλλά και εκπαιδευτικών, και προς αυτήν την κατεύθυνση η ομάδα του Ηρακλείου προωθεί συστηματικά τη συνεργασία με τους φορείς της πόλης, τους υποστηρικτές και τους εθελοντές του Δικτύου.

Η Ομάδα του ΔΓΤΑ στο Ηράκλειο ευχαριστεί θερμά την κα Φαίη Ταμιωλάκη για την πολύτιμη βοήθειά της και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όποιον θεωρεί ότι μπορεί να συνδράμει με τις γνώσεις του στην κοινή προσπάθεια, να επικοινωνήσει στο e-mail:     [email protected].

Παράλληλα με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια,  συνεχίζονται οι ηχογραφήσεις βιβλίων από τους εθελοντές αναγνώστες της Ομάδας του Ηρακλείου για τον εμπλουτισμό της ακουστικής βιβλιοθήκης.