Επί ποδός βρίσκεται η τοπική ΕΛ.ΑΣ. αλλά και κλιμάκιο από την Αθήνα που έφτασε αργά το βράδυ για να ξετυλίξουν το κουβάρι της απαγωγής του 50χρονου επιχειρηματία που χθες το μεσημέρι χάθηκαν τα ίχνη του.

Κλιμάκιο των ΤΑΕ από χθες το βράδυ «χτενίζουν» το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα στοιχεία για την διαλεύκανση της υπόθεσης και πρωτίστως στη σωτηρία του 50χρονου επιχειρηματία.

topos-ton-kammenon-aytokinhton topos2 topos3

Στην υπόθεση φαίνεται πως εμπλέκονται τρία οχήματα, ενώ με την όπως όλα δείχνουν απαγωγή, συνδέεται και ο περίεργος διπλός εμπρησμός, ενός αγροτικού 4Χ4 Mazda και ενός πολυτελούς BMW αυτοκινήτου, σε ερημικό δρόμο της περιοχής των Βουτών λίγο έξω από το ΠΑΓΝΗ.

shmeio-apagogh-epixeirhmatias-2 shmeio-apagogh-epixeirhmatias-1 apagogh3

Το χρονικό

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το επικρατέστερο σενάριο για την απαγωγή του 50χρονου φαίνεται να είναι αυτό της ενέδρας που του έστησαν άγνωστοι δράστες όταν επέστρεφε από την εργασία του στο σπίτι στην περιοχή του Καλεσσών του Δήμου Μαλεβιζίου.

shmeio-apagoghs shmeio-apagoghs2 shmeio-apagoghs3 shmeio-apagoghs4

Ο 50χρονος κινούνταν με το αυτοκίνητό του στο οδικό δίκτυο ανάμεσα στα Άνω και τα Κάτω Καλέσσα, όταν πιθανότατα οι άγνωστοι δράστες που του είχαν στήσει καρτέρι του έκλεισαν τον δρόμο και αφού τον εμβόλισαν πέφτοντας πάνω στο όχημά του, τον υποχρέωσαν να βγει έξω από αυτό, αρπάζοντάς τον. Στην υπόθεση αυτή οδηγεί το γεγονός ότι στο σημείο εκείνο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τρακαρισμένο από την πλευρά του οδηγού ένα πολυτελές ασημί Mercedes.

Ο διπλός εμπρησμός

Ήταν 4 η ώρα το απόγευμα όταν πυκνοί μαύροι καπνοί αναστάτωσαν την περιοχή των Βουτών, πολύ κοντά στο ΠΑΓΝΗ, με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, 8 άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα.

Στις φλόγες είχαν παραδοθεί το αγροτικό 4Χ4 και η BMW, ωστόσο το γεγονός ότι είχαν αφαιρεθεί οι πινακίδες και από τα δύο οχήματα, σε συνδυασμό με τη μικρή χρονική απόσταση, από το συμβάν στα Καλέσσα, οδηγούν στη σύνδεση των δύο περιστατικών μεταξύ τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση