HomeΚΡΗΤΗΣτη βουλή οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου

Στη βουλή οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου

Τους υποδέχθηκε στη βουλή ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου υποδέχθηκε σήμερα στο Μέγαρο της Βουλής τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους καθηγητές  του 5ου Γυμνασίου Ηρακλείου, στο πλαίσιο του καθιερωμένου προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων.

5o-gymnasio-voulh2

Εβδομήντα-ένας μαθητές και μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του 5ου Γυμνασίου Ηρακλείου είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στην Βουλή και σε ιδιαίτερους χώρους του κτηρίου, όπως στην έκθεση της αίθουσας του Ελευθερίου Βενιζέλου και στην αίθουσα της Ολομέλειας. Τα παιδιά δήλωσαν χαρούμενα για την επίσκεψη, την ξενάγηση και τη συνάντηση με τον κ. Κεγκέρογλου , ο οποίος αφού ενημέρωσε τους μαθητές για το Σύνταγμα, τη λειτουργία  και τις διαδικασίες της Βουλής, νομοθετικό έργο, κοινοβουλευτικό έλεγχο κλπ, τους ευχήθηκε πρόοδο και καλές επιλογές στη ζωή τους. Επιπλέον, δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που σας υποδέχομαι στη Βουλή και ιδιαίτερα επειδή το σχολείο σας είναι αυτό στο οποίο μαθήτευσαν τα παιδιά μου. Η επίσκεψή σας σήμερα ας αποτελέσει πηγή έμπνευσης και  αφορμή για την ενεργό συμμετοχή σας στα κοινά και στο μέλλον να είστε εσείς εκείνοι που θα εκπροσωπούν την Κρήτη και τους πολίτες της εδώ!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση