HomeHL-9Διαμαρτύρονται για την επαναλειτουργία του πυρηνελαιουργείου

Διαμαρτύρονται για την επαναλειτουργία του πυρηνελαιουργείου

Κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Μιαμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης βρέθηκαν για άλλη μια φορά σήμερα κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Μιαμού, διαμαρτυρόμενοι για την επαναλειτουργία του πυρηνελαιουργείου στην περιοχή τους.

Οι ίδιοι βρέθηκαν ξανά έξω από την Περιφέρεια, διότι παρά τις δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη για οριστική απάντηση στο ζήτημα, που τους απασχολεί, υποστηρίζουν ότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες και δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό.

diamartiria-pirineleoyrgio-3

Υπενθυμίζεται ότι κάτοικοι της περιοχής είχαν βρεθεί στις αρχές Μαρτίου ξανά στα γραφεία της Περιφέρειας, όπου είχαν συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυπίδη Κουκιαδάκη, αλλά και άλλους φορείς, εκφράζοντας τους τις αντιρρήσεις τους σχετικά με τη λειτουργία του εργοστασίου.

Οι ίδιοι παρουσίασαν τότε τις επιπτώσεις, που θα έχει η λειτουργία του πυρηνελαιουργείου στην περιοχή σε επίπεδο περιβαλλοντικής καταστροφής μια και έχει χαρακτηριστεί “natura”.

diamartiria-pirineleoyrgio-2

Οι κάτοικοι ζήτησαν την ανάκληση της άδειας για τη λειτουργία του πυρηνελαιουργείου, επισημαίνοντας ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, ώστε το σχέδιο αυτό τελικά να μην υλοποιηθεί.

diamartiria-pirineleoyrgio-1 diamartiria-pirineleoyrgio-4

Διαφήμιση
Διαφήμιση