HomeHL-9Ξυπνούν μνήμες από το θάνατο του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη

Ξυπνούν μνήμες από το θάνατο του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη

Η υπόθεση εκδικάζεται στις 17 Μαίου σε δεύτερο βαθμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μνήμες από το θάνατο του άτυχου 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη αναμένεται να ξυπνήσουν στις 17 Μαίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθούν για άλλη μια φορά οι δύο νεαροί, 35 και 29 ετών, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα σε 16 και 13 χρόνια αντίστοιχα, αλλά και ένας 27χρονος, ο οποίος αν και πρωτόδικα είχε αθωωθεί, ο αντιεισαγγελέας εφετών άσκησε έφεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος φίλαθλος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, που είχαν σημειωθεί το Σεπτέμβριο του 2014 στο γήπεδο του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Εκεί ο άτυχος 46χρονος κατά τη διάρκεια των επεισοδίων είχε καταρρεύσει. Αρχικά είχε νοσηλευθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του είχε μεταφερθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα.

Από την πρώτη στιγμή η κατάσταση του ήταν ιδιαιτέρως κρίσιμη με τους γιατρούς τόσο στο Βενιζέλειο όσο και στο 401 να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου ο 46χρονος να διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Τελικά ο άτυχος φίλαθλος δεν άντεξε τα τραύματα του και υπέκυψε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση