HomeHL-94 σποτ για τον δήμο Πλατανιά διά χειρός… Παπαδουλάκη

4 σποτ για τον δήμο Πλατανιά διά χειρός… Παπαδουλάκη

Σε ειδική εκδήλωση η παρουσίασή τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδήλωση για την παρουσίαση των Δράσεων Τουριστικής Προβολής του Δήμου Πλατανιά, διοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής αυτού σήμερα το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα 4 νέα σποτ τουριστικής προβολής του Δήμου Πλατανιά που επιμελήθηκε η εταιρεία Indigoview του καταξιωμένου Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, σε σκηνοθεσία Βαγγ. Καλαϊτζή.

https://www.youtube.com/watch?v=nIiRsSrNxn8

Όπως δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαλανδράλης: «Ο Δήμος Πλατανιά, με το πλούσιο φυσικό περιβάλλον, τις ποιοτικές υποδομές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει, αποτελεί τον ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα, ικανοποιώντας απόλυτα ακόμα και τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.

https://www.youtube.com/watch?v=gTSNmwacsfw

Όχι τυχαία, ο Δήμος Πλατανιά χαρακτηρίζεται ως ένας κόσμος φυσικών αντιθέσεων. Ξεκινώντας από το απέραντο γαλάζιο των παραλιακών χωριών του, ακολουθώντας τις μαγικές διαδρομές της ενδοχώρας του και φτάνοντας στις αγέρωχες κορυφές των βουνών του. Μοναδικά ιστορικά, περιβαλλοντικά και θρησκευτικά μνημεία, καταγάλανα νερά, πανέμορφες φυσικές διαδρομές, βραχώδεις βουνοπλαγιές, επιβλητικά φαράγγια, δεκάδες κατάφυτα μονοπάτια, εναλλακτικές διαδρομές για πεζοπορία ή ποδηλατοδρομία, παραδοσιακά χωριά, ταβέρνες με μοναδικές γεύσεις και έντονη νυχτερινή ζωή είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που θα κάνουν το ταξίδι καθενός επισκέπτη στο Δήμο Πλατανιά αξέχαστο και θα γεμίσουν τις «βαλίτσες» του, από πολύχρωμες εικόνες, δυνατές στιγμές και αμέτρητα συναισθήματα που θα τον συντροφεύουν έως την επιστροφή του σ’ αυτό τον ευλογημένο τόπο!

https://www.youtube.com/watch?v=3aA8_kuu2wY

Τον «θησαυρό» αυτό, κρίναμε ως Δημοτική Αρχή, πως πρέπει να τον αναδείξουμε με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο και να τον προωθήσουμε σε όλο τον κόσμο – αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τα κοινωνικά δίκτυα – μέσω της δημιουργίας 4 νέων σποτ για την τουριστική προβολή του Δήμου Πλατανιά – τα οποία δημιούργησε για λογαριασμό του Δήμου, η εταιρεία Indigoview του καταξιωμένου Χανιώτη σκηνοθέτη Θ. Παπαδουλάκη – πάντα σε σύνδεση με τη φιλοσοφία της ενιαίας πολιτικής τουρισμού που εφαρμόζεται σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης και στέλνοντας παντού το μήνυμα πως ο Πλατανιάς είναι ένας προορισμός μαγευτικός, ανεξάντλητος και μοναδικά προικισμένος που περιμένει όλους να τον ανακαλύψουν…».

Διαφήμιση
Διαφήμιση