HomeΕΛΛΑΔΑΧτύπησαν αθλητικό κέντρο και το πανεπιστήμιο στην Πάτρα

Χτύπησαν αθλητικό κέντρο και το πανεπιστήμιο στην Πάτρα

Ανενόχλητοι «αλώνισαν» στην Πάτρα άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανενόχλητοι «αλώνισαν» στην Πάτρα άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού, που εισέβαλαν στο Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Τόφαλος» και στο Πανεπιστήμιο της πόλης και λεηλάτησαν τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ξηλώνοντας τα καλώδια! Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ήταν οι ίδιοι και στις δυο περιπτώσεις.

Η κλοπή στο κλειστό γυμναστήριο αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, αλλά μπορεί να έγινε οποιαδήποτε στιγμή το τριήμερο που προηγήθηκε. Οι δράστες ξήλωσαν  υπόγεια καλώδια που κατέληγαν στον ηλεκτρολογικό πίνακα και το συνολικό τους μήκος έφτανε τα 200 μέτρα και εξαφανίστηκαν χωρίς να δει κανείς με ποιο μέσο μετέφεραν τη λεία τους.

Η δεύτερη εισβολή, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών, έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης αλλά δεν είχε την κατάληξη που θα περίμενε ο άγνωστος δράστης, ο οποίος κατάφερε να ξηλώσει καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος μήκους επτά μέτρων, αλλά τα άφησε επί τόπου και εξαφανίστηκε! Και τις δυο υποθέσεις ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, που σχημάτισαν δικογραφίες για κλοπή και για απόπειρα κλοπής σε βάρος αγνώστων.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση