HomeHL-SportsΠολλές οι πιθανότητες για τον τελικό στο Παγκρήτιο, μοναδικό σοβαρό εμπόδιο το σκέπαστρο

Πολλές οι πιθανότητες για τον τελικό στο Παγκρήτιο, μοναδικό σοβαρό εμπόδιο το σκέπαστρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξονυχιστικό έλεγχο για δύο ώρες στο Στάδιο πραγματοποίησε την Τρίτη  ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου, αποκομίζοντας πολύ θετικές εντυπώσεις.

Ο κ. Δημητρίου επιθεώρησε σχολαστικά όλους τους χώρους εσωτερικά και εξωτερικά, κρατούσε συνεχώς σημειώσεις, ρωτούσε τα πάντα τον υπεύθυνο εγκαταστάσεων Δημήτρη Τσιράκο και έδωσε μεγάλο βάρος στη φιλοξενία των δημοσιογράφων και στους χώρους που θα φιλοξενηθούν, αλλά και σε κάποιους ειδικούς χώρους που πρέπει να δημιουργηθούν.

Μιλώντας για την επίσκεψή του στο Παγκρήτιο στους δημοσιογράφους, ο κ. Δημητρίου τόνισε ότι τα πράγματα στο Στάδιο ήταν καλύτερα απ’ ότι περίμενε.

Ο Γιώργος Δημητρίου συνοδεύονταν από τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου, υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά, τον υπεύθυνο εγκαταστάσεων Δημήτρη Τσιράκο, το μέλος της ΕΠΣΗ Βαγγέλη Παπαγγελή και τον Κώστα Πετράκη εκ μέρους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε στο Στάδιο και ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Τζώρτζογλου.

Το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι το Παγκρήτιο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να φιλεξενήσει τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (είναι ανάμεσα στα πέντε υποψήφια γήπεδα για να κάτι τέτοιο) και το μοναδικό σοβαρό εμπόδιο είναι το σκέπαστρο το οποίο δεν θα έχει τοποθετηθεί μέχρι το Σάββατο 6 Μαΐου, οπότε και έχει οριστεί το μεγάλο παιχνίδι από την Ομοσπονδία. Κάτι βέβαια που είναι γνωστό στην ΕΠΟ, απλά καταγράφηκε και επίσημα και από τον κ. Δημητρίου.

«Το Παγκρήτιο είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ αυτή που περίμενα», επισήμανε ο Γιώργος Δημητρίου.

«Ήρθαμε για έναν επιτόπιο έλεγχο αναφορικά με τις προδιαγραφές του Σταδίου και κατά πόσο μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, σε σχέση με τις προδιαγραφές που έχει θέσει η ίδια η Ομοσπονδία», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Δημητρίου.

Για τις εντυπώσεις που του άφησε η εικόνα στο Παγκρήτιο Στάδιο: «Καλές, καλές. Έχω την άποψη, υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα τα οποία όμως δεν θεωρώ ότι είναι ανυπέρβλητα. Νομίζω ότι το γήπεδο είναι σε μία καλή κατάσταση, είναι καλύτερη η κατάσταση απ’ αυτή που περίμενα για να είμαι ειλικρινής».

Θετικό πρόσημο προέκυψε από την επιθεώρηση του Σταδίου και τις πρώτες εκτιμήσεις για την κατάστασή του από τον Γιώργο Δημητρίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ.

tzortzoglou-vardavas-papaggelis-dimitriou pagkritio«Είμαι αισιόδοξος περισσότερο από κάθε άλλη φορά για τον τελικό στο Παγκρήτιο», δήλωσε σχετικά ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣΗ μετά και τη συζήτηση που είχε με τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ: «Καταρχήν και μόνο το γεγονός ότι σήμερα επίσημα πλέον η ΕΠΟ με τον εκπρόσωπό της, τον Γιώργο τον Δημητρίου, είναι στο Παγκρήτιο Στάδιο σημαίνει ότι για μας είναι πολύ θετικό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από τον Γιώργο τον Δημητρίου μπορούμε να βάλουμε θετικό πρόσημο. Υπάρχουν κάποια ψιλο-μικροπροβλήματα τα οποία θεωρώ ότι είναι προβλήματα που απ’ ότι είδαμε και με τον κ. Βαρδαβά, τον αρμόδιο πρόεδρο-υπεύθυνο του Σταδίου δεν είναι προβλήματα τα οποία δεν μπορούμε να βρούμε λύση.

Θέλω να ελπίζω και πιστεύω είμαι αισιόδοξος περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι μπορούμε για άλλη μια φορά το Παγκρήτιο Στάδιο να υποδεχθεί ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός».

Άλλωστε η συνεργασία ΕΠΣΗ-Περιφέρειας Κρήτης-Δήμου Ηρακλείου έχει τεσταριστεί σε μεγάλα ραντεβού στο Παγκρήτιο: «Βεβαίως, σίγουρα ναι και εδώ θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Δήμο Ηρακλείου και στην Περιφέρεια Κρήτης για την συμπαράσταση, για τη συνδρομή στο να φέρουμε στο Ηράκλειο μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις».

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση