HomeHL-9Χέρι βοηθείας… για τον 4χρονο Γιώργο από το Λασίθι

Χέρι βοηθείας… για τον 4χρονο Γιώργο από το Λασίθι

Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ανθρώπινο πρόσωπο τους καλούνται να δείξουν οι Κρητικοί, βοηθώντας ένα μικρό αγοράκι, μόλις 4 ετών από τη Νεάπολη Λασιθίου, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει άμεσα να μεταφερθεί στη Γαλλία και να υποβληθεί σε εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.

Το κόστος της επέμβασης, η οποία είναι η δεύτερη στην οποία πρέπει να υποβληθεί ο μικρός Γιώργος, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία του Λασιθίου, καθώς και φορείς του νομού συμπαραστέκονται στην οικογένεια του μικρού αγοριού, προκειμένου να βοηθήσουν όσο μπορούν για να συγκεντρωθούν τα χρήματα, που χρειάζονται.

Για το λόγο αυτό διοργανώνουν μουσική βραδιά στις 6 Απριλίου σε νυχτερινό κέντρο στο Σίσι με τη συμμετοχή Κρητικών καλλιτεχνών.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: η Α.Ε. Νεάπολης, ο Α.Ο. Βραχασίου, ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Σισίου, ο Μορφωτικός Σύλλογος Μιλάτου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχασίου «Ο Αναύλοχος», ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βραχασίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολειου Σισίου, ο Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου «Ρέα», ο Σύλλογος Γυναικών Μαλίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλίων και ο Σύλλογος Μοχού «Ξυνόχοντρος και Μουζουδιά».

Ωστόσο την ίδια μέρα θα διεξαχθεί και ποδοσφαιρικός αγώνα στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα ο Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου «Ρέα» θα πραγματοποιήσει ακόμη μία εκδήλωση συμπαράστασης για την οικογένεια του μικρού Γιώργου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση