HomeΣΠΟΡΔιακρίσεις μαθητών του Γενικού Λυκείου Γουβών

Διακρίσεις μαθητών του Γενικού Λυκείου Γουβών

Στους σχολικούς αγώνες στίβου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στους σχολικούς αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Μαρτίου 2017 στο Πακρήτιο στάδιο συμμετείχαν 8 μαθητές.

img_3698

Η μαθήτρια Νατσίδου Φωτεινή της Α΄ τάξης κατέλαβε την 1η θέση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας κοριτσιών, ο Φαζάκης Ευάγγελος της Γ΄ τάξης κατέλαβε την 2η θέση στο αγώνισμα των 200μ αγοριών (με την επίδοση του, προχωράει στην Β ΄φαση), ο Μαυριτσάκης Ηλίας της Β΄ τάξης κατέλαβε την 3η θέση στο αγώνισμα των 800μ αγοριών και ο Τζανίδης Ανδρέας της Β΄ τάξης στο αγώνισμα των 3000μ κατέλαβε την 4η θέση.

Εξαιρετική υπήρξε και η εμφάνιση των μαθητών Τσουλφίδη Ηλέκτρας & Χαράρα Ελένης στα 100μ και Τσουλφίδη Κορίνας & Μουρκούση Βασίλη στη σφαιροβολία.

img_3706

2) Με μεγάλη συμμετοχή και υπηρετώντας με συνέπεια τις αρχές της ευγενούς άμιλλας, και του «ευ αγωνίζεσθαι», που διέπουν ως φιλοσοφία το άθλημα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων Taekwon-Do (ITF) στις 18 & 19 Φεβρουαρίου 2017 το οποίο διεξήχθη στη Λάρισα από την Ελληνική Ομοσπονδία Taekwon-Do Ελλάδος (ΑΟΤΕ).

Ο μαθητής της Β΄ τάξης του σχολείου μας Τζανίδης Ανδρέας του Ηλία στην κατηγορία των τουλ (tul) 3 dan κατέλαβε την 3η θέση.

img_3714

Ο Τζανίδης Ανδρέας είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 3 dan, ασχολείται 13 χρόνια με το Taekwon-Do (ITF) στον Αθλητικό Σύλλογο Παγκρήτια Ακαδημία Taekwon-Do Ηρακλείου. Δάσκαλος και προπονητής του είναι ο Γεροντής Γιάννης, κάτοχος 6 dan, ο οποίος είναι διεθνής εκπαιδευτής.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση